Súlyos betegen is játszik Ujlaki Dénes

Forrás: katona.postr.hu -
prosztatarák színpad Ujlaki Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ujlaki Dénesnél 2015-ben diagnosztizáltak prosztatarákot, a színész azonban nem adja fel, betegen is színpadra áll.

Négy éve már, hogy Ujlaki Dénes bejelentette, hogy prosztatarákkal - vagy ahogy ő nevezi, férfirákkal - küzd. Később úgy tűnt, hogy legyőzte a betegséget, 2017-ben azt mondta, hogy két éve tünetmentes, ám a rák kiújult. Fél éve így nyilatkozott:
"Dolgozom, de még mindig súlyos beteg vagyok. Próbálok belőle viccet csinálni, mit lehet tenni amúgy? Most írtam alá a szerződést jövőre a Katonába. Először arra gondoltam, hogy horgászom még egy kicsit a Balatonon, aztán rábeszéltek, hogy dolgozzak. Nem szabad otthon maradni egyedül, aktívnak kell lenni. Lélekölő lenne, ha azt érezném, valamiért feleslegessé válok."

Ujlaki Dénes Forrás: katona.postr.hu

A Bors most felkereste Ujlakit, a lap a hogyléte felől érdeklődött. A színész kirobbanó energiával válaszolt: "Éppen nyaralok, az augusztusi pihenésemet töltöm a családommal. Nagyon jólesik a pihenés. Augusztus 27-én lesz társulati ülésünk, addigra visszatérek, vagyis korábbi terveimhez híven a következő évadban is szeretnék színpadra állni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.