Jókedvűen várja újabb műtétjét Boros Lajos

Forrás: Facebook - Boros Lajos -
műtét prosztata Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Prosztataműtétre készül Boros Lajos.

Boros Lajosra újabb műtét vár: hamarosan megoperálják a prosztatáját. A rádiós elmondása szerint egyáltalán nem izgul, hiszen a sokkal komolyabb szívműtétet is túlélte. Igyekszik ezt a helyzetet is humorral kezelni.

Nagyon drukkolok, hogy minden jól sikerüljön. Ez a műtét persze már nem olyan súlyos, mint a szívműtétem volt, ahhoz képest egy kis apróság. A műtétig én csak Proszt Tatának hívom magam" – mondta szokásos stílusában a Ripostnak.

Boros Lajos újabb műtétre készül Forrás: Facebook - Boros Lajos
Whitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190810-whitney-houstonrol-emlekezett-meg-a-kozossegi-oldalan-kiraly-linda.htmlWhitney Houstonról emlékezett meg a közösségi oldalán Király Linda. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi tangában mutatta meg fenekét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-palvin-barbi-tangaban-mutatta-meg-feneket-foto.htmlA minap a blúzát tépte le magáról a Victoria's Secret angyala, ezúttal pedig tangában mutatta meg a formás hátsóját. TV + SztárokOrigoEsküvő előtt szakított Kárpáti Rebeka: másodszor ért véget a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-eskuvo-elott-szakitott-karpati-rebekamasodszor-ert-veget-a-szerelem.htmlEljegyzés után, esküvő előtt ért véget másodjára is Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel kapcsolata. TV + Sztárok--Kevin Costner szerint Meghan hercegnő soha többé nem fog színészkedni: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190810-kevin-costner-szerint-meghan-hercegno-soha-tobbe-nem-fog-szineszkedniez-az-oka.htmlKevin Costnert egy tévéműsorban kérdezték arról, szerinte Meghan Markle fog-e még valaha színészkedni. Meglepő választ adott a kérdésre. TV + Sztárok--Pachmann Péter élő adásban dicsérte meg Bartha Sylvi bikinis testét – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pachmann-peter-elo-adasban-dicserte-meg-bartha-sylvi-bikinis-testetvideo.htmlA Balatonból, vízibiciklin jelentkezett be a TV2 időjósa, Bartha Sylvi, aki rózsaszín bikiniben mutatta meg elképesztő alakját. Több se kellett a gyengébbik nem nagy rajongójának, Pachmann Péternek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNémeth Kristóf kisfia, Lóci imádja édesapja új feleségét, Zitáthttp://www.life.hu/sztarok/20190809-nemeth-kristof-kisfia-loci-imadja-edesapja-uj-feleseget-zitat.htmlNémeth Kristóf felesége, Zita elárulta, mennyire jól kijön férje kisfiával, Lócival. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.