Égési sérüléseket szenvedett egy nő a vaginagőzöléstől

Forrás: Shutterstock -
hüvely vaginagőzölés kórház vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vaginagőzölés miatt égési sérülésekkel kórházba került egy nő.

Egyre több híresség vállalta már be a vaginagőzölést, köztük például Chrissy Teigen. Most azonban kiderült, ez a különleges kúra tulajdonképpen semmit nem ér, sőt még veszélyes is lehet.

Egy 60-as éveiben járó asszonynak egy tradicionális kínai gyógyítással foglalkozó orvos tanácsolta, hogy húsz percre hajoljon rá a gőzölgő vízre, amibe gyógynövényeket áztatott. Az eljárás azonban azzal ért véget, hogy a nő égési sérülésekkel kórházba került.

Dr. Naomi Sutton a 9gagnek elmondta, a vaginagőzölésnek semmilyen bizonyított gyógyhatása nincs, és egyébként is a vagina képes az öntisztulásra, így felesleges bármi ilyennel kísérletezgetni.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Megműtötték Medveczky Ilona szeméthttp://www.life.hu/drlife/20190809-megmutottek-medveczky-ilona-szemet.htmlMedveczky Ilona elárulta, megműtötték a szemét és most már remekül lát. Dr. Life--Egy svájci klinikán lábadozik a szélütésen átesett Alain Delonhttp://www.life.hu/drlife/20190809-egy-svajci-klinikan-labadozik-a-szelutesen-atesett-alain-delon-szinesz.htmlKisebb agyvérzésen esett át néhány hete Alain Delon. A 83 éves francia filmcsillag már jól van, egy svájci klinikán lábadozik – közölte az AFP-vel a színész fia, Anthony Delon. Dr. Life--Sztriptíztáncos lett a törpenövésű nőbőlhttp://www.life.hu/drlife/20190809-sztriptiztancos-lett-a-torpenovesu-nobol.htmlSztriptíztáncosként dolgozik a törpenövésű Cassandra. Dr. LifeOrigoHasználd az eszed, ha alkoholt iszol!http://www.life.hu/drlife/20190808-alkoholfogyasztasi-anacsok-egy-egeszsegfejlesztesi-es-prevencios-szakembertol-a-javaban-tarto.htmlBár a legutóbbi WHO jelentés alapján elmondhatjuk, hogy kevesebb alkoholt isznak a magyarok, mint néhány évvel korábban, még mindig problémát jelent a túlzott alkoholfogyasztás, különösen a nyári melegben. Ráadásul a számok azt mutatják, hogy a 15-24 éves fiatalok sokkal többször számolnak be az ún. rohamivásról, tehát alkalmanként akár 4-6 ital elfogyasztásáról, mint a náluk idősebb, felnőtt korosztály. Ha ennyire általános a rendszeres alkoholfogyasztás, akkor viszont érdemes legalább ésszel inni, hiszen nem mindegy, hogy egy-egy alkalommal mennyire sokkoljuk a májunkat, és hogyan éljük túl a másnapot. Hogyan fogyasszunk felelősen alkoholt? Dr. Simich Rita egészségfejlesztési és prevenciós szakember segítségével adunk tanácsokat. Dr. Life--Új eljárás segíthet kimutatni a Lyme-kórthttp://www.life.hu/drlife/20190807-uj-eljaras-segithet-kimutatni-a-lyme-kort.htmlMagyarok által kifejlesztett, új eljárás segíthet kimutatni a Lyme-kórt. Dr. LifeOrigoHúsz éve lenyelt fogkefét operáltak ki egy kínai férfi hasüregébőlhttp://www.life.hu/drlife/20190803-husz-eve-lenyelt-fogkefet-operaltak-ki-egy-kinai-ferfi-hasuregebol-hiv.htmlHúsz éve lenyelt fogkefét operáltak ki egy kínai férfi hasüregéből: a 14 centiméteres fogkefét öngyilkossági céllal nyelte le egykor. A sencseni kórház közlése szerint ez volt a legbizarrabb tárgy, amelyet valaha egy páciens belső szerveiben találtak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.