sztriptíztáncosnő törpenövés ritka betegség sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztriptíztáncosként dolgozik a törpenövésű Cassandra.

Első ránézésre senki nem gondolná, mi a foglalkozása a törpenövésű Cassandrának. A mindössze 86 centiméter magas nő sztriptíztáncosként keresi a kenyerét. Állítólag az erotikus klubokban, sőt a Playboy-villában is jól ismerik.

Cassandra egy ritka betegségnek köszönheti alacsony termetét, és annak ellenére, hogy sztriptízel, a mindennapokban gyakran a séta is nehezére esik. Emellett azonban mindent meg tud tenni, amit az átlagember, csak egy picit nehezebben.

Elárulta, egyszer felkérték arra is, hogy pornózzon, de ő visszautasította a munkát, mondván, nem abból akar megélni.

Használd az eszed, ha alkoholt iszol!http://www.life.hu/drlife/20190808-alkoholfogyasztasi-anacsok-egy-egeszsegfejlesztesi-es-prevencios-szakembertol-a-javaban-tarto.htmlBár a legutóbbi WHO jelentés alapján elmondhatjuk, hogy kevesebb alkoholt isznak a magyarok, mint néhány évvel korábban, még mindig problémát jelent a túlzott alkoholfogyasztás, különösen a nyári melegben. Ráadásul a számok azt mutatják, hogy a 15-24 éves fiatalok sokkal többször számolnak be az ún. rohamivásról, tehát alkalmanként akár 4-6 ital elfogyasztásáról, mint a náluk idősebb, felnőtt korosztály. Ha ennyire általános a rendszeres alkoholfogyasztás, akkor viszont érdemes legalább ésszel inni, hiszen nem mindegy, hogy egy-egy alkalommal mennyire sokkoljuk a májunkat, és hogyan éljük túl a másnapot. Hogyan fogyasszunk felelősen alkoholt? Dr. Simich Rita egészségfejlesztési és prevenciós szakember segítségével adunk tanácsokat. Dr. Life--A rákkal küzdő Olivia Newton-John nem akarja tudni, mennyi van még neki hátrahttp://www.life.hu/drlife/20190807-a-rakkal-kuzdo-olivia-newton-john-nem-akarja-tudni-mennyi-van-meg-neki-hatra.htmlA mellrákkal küzdő Olivia Newton-John elárulta, nem akarja tudni, mennyi van még neki hátra. Dr. Life--Új eljárás segíthet kimutatni a Lyme-kórthttp://www.life.hu/drlife/20190807-uj-eljaras-segithet-kimutatni-a-lyme-kort.htmlMagyarok által kifejlesztett, új eljárás segíthet kimutatni a Lyme-kórt. Dr. LifeOrigoRejtélyes betegség kínozza Karda Beáthttp://www.life.hu/drlife/20190807-rejtelyes-betegseg-kinozza-karda-beat.htmlKarda Beát hónapok óta rejtélyes fájdalom kínozza, az orvosai sem tudják mire vélni a dolgot. Most azonban úgy tűnik, végre sikerült felfedezni, mi okozza a problémát. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huLiptai Claudia laktóz-intoleranciával küzdhttp://www.life.hu/drlife/20190806-liptai-claudia-laktoz-intoleranciaval-kuzd.htmlLiptai Claudia közösségi oldalán árulta el: laktóz-intoleranciája van. Dr. LifeOrigoHúsz éve lenyelt fogkefét operáltak ki egy kínai férfi hasüregébőlhttp://www.life.hu/drlife/20190803-husz-eve-lenyelt-fogkefet-operaltak-ki-egy-kinai-ferfi-hasuregebol-hiv.htmlHúsz éve lenyelt fogkefét operáltak ki egy kínai férfi hasüregéből: a 14 centiméteres fogkefét öngyilkossági céllal nyelte le egykor. A sencseni kórház közlése szerint ez volt a legbizarrabb tárgy, amelyet valaha egy páciens belső szerveiben találtak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.