Másodjára győzte le a rákot Balzsay Károly

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Balzsay Károly tünetmentes rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balzsay Károlynak másodjára is sikerült legyőznie a rákot: tünetmentesen ünnepelte 40. születésnapját.

Balzsay Károly kálváriája évekkel ezelőtt kezdődött, de akkor sikerült legyőznie a gyilkos kórt. Ezután sokáig nem volt semmilyen problémája, ám tavaly év elején ismét kiújult a rák. Hiába akarta, nem halogathatta tovább a beavatkozást, amellyel reményeik szerint a mostani gyógyulás véglegesnek tekinthető.

Balzsay Károly ismét legyőzte a rákot Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A küzdelme során a legnehezebben azzal a gondolattal birkózott meg, hogy mi lesz a családjával. „Öt évvel ezelőtt is azon aggódtam, és most is" – árulta el a Mokkában. Hozzátette azonban, hogy szerencsés, hiszen minden pozitívan, kiszámíthatóan zajlott: nagyon jól reagált a kezelésekre, és a beavatkozások is sikerrel záródtak.

Egy 107 éves néni elárulta, mi a hosszú élet titkahttp://www.life.hu/drlife/20190805-egy-107-eves-neni-elarulta-mi-a-hosszu-elet-titka.htmlEgy 107 éves néni szerint a hosszú élet titka nem más, minthogy soha nem szabad megházasodni. Dr. LifeOrigoFurcsa vírus miatt lett mindössze 10 perces a memóriája ennek a két nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20190805-furcsa-virus-miatt-lett-10-perces-memoriaja-nicole-cairdnak-es-claire-robertsonnak.htmlNicole Caird és Claire Robertson soha nem ismerték egymást, a világ két különböző pontján élnek. Mégis van bennük valami közös: egy vírus miatt mindössze 10 perces lett a memóriájuk. Dr. Life--Több mint 500 fogat operáltak ki egy hétéves kisfiú szájábólhttp://www.life.hu/drlife/20190805-egy-indiai-kisfiu-szajabol-tobb-mint-500-fogat-kellett-kioperalni.htmlSzinte hihetetlen, elképzelni is alig tudjuk, pedig tényleg megtörtént: egy hétéves indiai kisfiú állkapocsfájdalomra panaszkodott, majd egy röntgen után sokkoló dolog derült ki: több mint 500 foggal több lapult a szájában. Dr. Life--Bevált módszerek lábszag ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190805-tippek-labszag-ellen.htmlA verejtékezés abszolút természetes dolog, az viszont nagyban változik, hogy kit mennyire intenzíven érint, nem beszélve a kellemetlen szagokról, amelyek ellen azonban egy kis odafigyeléssel sokat tehetünk. Most a lábizzadás ellen adunk tippeket, illetve a kellemetlen lábszag elűzésére. Dr. Life--Elképesztő innováció: japán kutatók emberi szerveket növeszthetnek állatokbanhttp://www.life.hu/drlife/20190802-elkepeszto-innovacio-japan-kutatok-emberi-szerveket-noveszthetnek-allatokban.htmlEngedélyt kaptak a tudományos minisztérium illetékes bizottságától japán kutatók arra, hogy emberi szerveket növesszenek állatokban. Kutatásukban az emberi őssejteket állati embriókba ültetik be, amelyeket kihordanak az állatok - közölte Maeszava Ajako, a tokiói minisztérium igazgatója. Az engedély azonban csak a Tokiói Egyetem egyik kutatási projektjére vonatkozik. Dr. Life--Búvárkodás közben hólyagosra égett egy tinilány háta – döbbenetes fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190801-buvarkodas-kozben-holyagosra-egett-egy-tinilany-hata-dobbenetes-foto.htmlMindössze egy óra búvárkodás kellett ahhoz, hogy egy tinilány elképesztő égési sérüléseket szenvedjen a nyaralása alatt. Fotóját figyelmeztetésképpen osztotta meg közösségi oldalán. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.