betegség plazmadonor Plazma Majka segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka elárulta, nemrég odament hozzá egy beteg fiú, akinek azonnal felajánlotta a segítségét: plazmát adott neki.

Nemrég felkereste Majkát egy súlyosan beteg fiú. A rappert annyira megrendítette a srác története, hogy azonnal érezte, segítenie kell. El is döntötte akkor, plazmát ad, hogy így segítse a gyógyulását.

Pár éve nekem is odavolt az egészségem, de amikor a húszéves vérzékeny srác elmesélte, hogy születésétől kezdve élete végig arra kényszerül, hogy olyan gyógyszert szedjen, amit egészséges emberek véréből nyernek ki, akkor összeszorult a gyomrom. Nem sokat gondolkodtam... Mondtam a srácoknak, vágjunk bele, amiben tudok, segítek. Azt mondták, ha beszélek a betegségükről, az nekik elég. De én tenni akartam, összeszedtem magam, és azt mondtam, jöjjön a plazmaadás” – idézi Majka szavait a Ripost.

Majka elküldte feleségét, Hajnit a barátnőivel nyaralnihttp://www.life.hu/sztarok/20190719-majka-elkuldte-feleseget-hajni-a-baratnoivel-nyaralni.htmlMajoros Hajni nemrég a barátnőivel nyaralt, és most kiderült az is, hogy az utazásra férje, Majka küldte el. TV + SztárokOrigoBéres Alexandra megmutatta kockahasát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-beres-alexandra-megmutatta-kockahasat-foto.htmlBéres Alexandra elképesztően fest még két gyerek után is bikiniben.TV + SztárokOrigoA Dallas sztárja, Linda Gray akár két évtizedet is letagadhatna korából: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-a-dallas-sztarja-linda-gray-akar-ket-evtizedet-is-letagadhatna-korabol.htmlLinda Gray akár két évtizedet is letagadhatna a korából. TV + Sztárok--Rubint Rella megmutatta tökéletes alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-rubint-rella-megmutatta-tokeletes-alakjat-foto.htmlRubint Rella megmutatta tökéletes alakját. Nem semmi, milyen vékony a dereka.TV + SztárokOrigoÖrdög Nórának beszólt egy kommentelő: így reagált rá a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-ordog-noranak-beszolt-egy-kommentelo-igy-reagalt-ra-a-musorvezeto.htmlÖrdög Nórának Instagram oldalán szólt be egy kommentelő. A műsorvezető nem hagyta annyiban a megjegyzést.TV + SztárokOrigoLilu megható közös fotót posztolt gyermekeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-lilu-meghato-kozos-fotot-posztolt-gyerekeivel.htmlLilu közös fotót posztolt gyermekeivel: nagyon idilli pillanatot mutatott követőinek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.