Szűcs Lajost, Pécsi Ildikó férjét tüdőembóliával szállították kórházba

Pécsi Ildikó Szűcs Lajos tüdőembólia kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra kórházba kellett szállítani Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgót. Az egykori sportoló már jobban van. 

„Soha nem éreztem még ilyet. Bevásárlásból jöttünk haza, próbáltam felmenni a lépcsőn, de újra és újra meg kellett állnom, és közben fújtattam. Aztán egyre rosszabb lett a helyzet, és a végén már úgy éreztem, hogy mindjárt megfulladok” – emlékezett vissza a kórházba szállításának előzményeire Szűcs Lajos.

Az olimpiai bajnok labdarúgóhoz, Pécsi Ildikó színésznő férjéhez orvost hívtak. Meg sem várták a mentőket, autóba ültették, és bevitték az Uzsoki utcai kórházba. „Ott aztán a vizsgálatok után közölték velem a diagnózist, tüdőembóliát kaptam” – mondta a Story magazinnak a labdarúgó.

Szűcs Lajos kijelentette: a körülményekhez képest jól van, küzd azért, hogy meggyógyuljon. Pécsi Ildikó mindenben férje mellett áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.