Laklóth Aladár színművészt ledobta magáról a ló, majd meg is taposta

Forrás: TV2 -
sérülés baleset lovaglás Laklóth Aladár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veszélyes helyzetbe került Laklóth Aladár színész: ledobta magáról a ló, és meg is taposta.

„Az utolsó kép az, ahogy látom a patáját, és jön felém” – emlékezett vissza balesetére Laklóth Aladár. A színművészt ugratás közben dobta le magáról a ló. Sokan ültek a nézőtéren, meg akarta fékezni az állatot, így került alá.

„Estem már többször, de így, a ló alá még nem” – folytatta a színész, aki először vette fel a kobakot is. Szerencsére a sisakot találta el az állat, amikor megtaposta. „Én már csak arra emlékszem, amikor tesznek be a mentőbe.”

A mellkasán még mindig meglátszik a ló patájának a nyoma, ha pár centivel jobbra vagy balra érte volna a nagy súly, komoly törésekkel kellene most együtt élnie. „Vagy a kulcscsontomat roncsolja, vagy a vállízületet. Ebből a szempontból udvarias volt, izomba lépett” – mondta Laklóth Aladár, akitől azt kérték orvosai, hogy lehetőleg pihenjen. A színész a szédüléssel még mindig küzd, de kijelentette: a lovak iránti szeretetén ez semmit nem változtat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.