Napi motiváló! Végtagok nélkül született, mégis teljes és önálló életet él ez a fiatal nő

motiváció végtagok önállóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karok és lábak nélkül született, mégis teljesen önállóan látja el magát Amy Brooks. Élete példaértékű lehet mindenki számára. 

Amy rendellenességét valószínűleg azok a gyógyszerek okozták, amit a vetéléstől rettegő anyja nagy adagban szedett a magzat megtartása érdekében. Borzasztó, hogy éppen ezek okozhatták a végtaghiányt, ami miatt az édesanya születéskor lemondott lányáról. Amy élete 8 évesen vett óriási fordulatot, ekkor fogadta örökbe a Brooks család négy gyermeke mellé. A szülők folyamatosan biztatták, hittek benne, hogy teljes életet tud élni, és erre ösztönözték Amyt is.

A nevelőszülők hozzáállásának meg is lett az eredménye, habár néha egészen másként, mint a normális emberek, de Amy mindent meg tud csinálni. Képes ellátni magát, dolgozni, és olyan, másoknak apróságnak tűnő feladatok sem okoznak neki gondot, mint a sminkelés és a varrás. Amy ma motivációs trénerként, íróként, fotósként dolgozik, és imád élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.