Műteni kellett Pesuth Ritát – ezért volt szükség a beavatkozásra

Pesuth Rita térdműtét kick-box
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatszoros kick-box világbajnok, Pesuth Rita sokáig halogatta, de végül belátta, hogy beavatkozásra van szüksége a sport miatt komoly terhelésnek kitett térdének. 

„A sport miatt a térdemben olyan fájdalmak, izületi kopások voltak, hogy már lépni kellett az ügyben” – meséli Pesuth Rita, aki végül rátalált egy gyors és hatékony beavatkozásra. A lipo jams eljárással elkerülhetővé válik a protézis beültetése. A nagyjából 15 perces beavatkozás során saját zsírsejteket használnak a porckopás orvoslására, de szépészeti beavatkozásokhoz is használják az újfajta eljárást.

Sas József lánya nyilatkozott a színész állapotáról: egyre jobban vanhttp://www.life.hu/drlife/20190711-sas-jozsef-lanya-nyilatkozott-a-szinesz-allapotarol-egyre-jobban-van.htmlMég mindig kórházban lábadozik Sas József színész, humorista kétoldali stroke-ja után. Most lánya nyilatkozott állapotáról. Azt mondja, egyre jobban van és egyre magabiztosabb lesz édesapja. Dr. Life--Megküzdött a rákkal Urbán Erika, Kabos László özvegyehttp://www.life.hu/drlife/20190711-megkuzdott-a-rakkal-urban-erika-kabos-laszlo-ozvegye.htmlA hét évvel ezelőtt beültetett fogimplantátumának környéke rákosodott el Urbán Erikának, Kabos László özvegyének. A színésznő elképzelhetetlen kínokat élt át, eltávolították az alsó állkapcsát, és bordájából építettek újat. Dr. LifeOrigoDaganatos betegség miatt operálták meg Csernus Imréthttp://www.life.hu/drlife/20190710-daganatos-betegseg-miatt-operaltak-meg-csernus-imret.htmlCsernus Imre a Mokkának nyilatkozott az operáció után. Elmondta, figyelmeztetésként tekint a betegségére. Dr. LifeOrigoMegműtötték a Kowalsky meg a Vega frontemberéthttp://www.life.hu/drlife/20190708-megmutottek-a-kowalsky-meg-a-vega-frontembere.htmlNem lesz vasárnap Kowalsky meg a Vega-koncert. A frontember betegsége miatt lemondták a fellépést. Dr. Life--Sipos Péter elmondta, hogyan halt meg Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy tagjahttp://www.life.hu/drlife/20190708-sipos-peter-elmondta-hogyan-halt-meg-ambrus-zoltan-az-irigy-honaljmirigy-tagja.htmlSipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy tagja pár nappal a tragédia előtt találkozott az együttes egykori gitárosával, Ambrus Zoltánnal. A férfi akkor már kórházban volt. Dr. Life--Last minute diéta: így lehet tökéletes alakod még idén nyáronhttp://www.life.hu/drlife/20190708-last-minute-dieta-igy-lehet-tokeletes-alakod-meg-iden-nyaron.htmlRengeteg hatástalan vagy éppen káros diéta kering az interneten, amelyek nagy részét tilos kipróbálni, mert képes teljesen felborítani az ember anyagcseréjét. A tilápiadiéta azonban egy olyan, személyre szabott étrendet ad, amelynek követésével könnyedén elérhetjük a vágyott alakot akár már 6 hét alatt is. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.