plasztikai műtét mell műtét fogyás Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó elárulta, szörnyen érezte magát újabb plasztikai műtéte előtt, mellei ugyanis nagyon megereszkedtek a hirtelen fogyástól.

Molnár Anikó néhány héttel ezelőtt feküdt kés alá, szükségét érezte ugyanis, hogy harmadjára is megműttesse melleit. Hirtelen lefogyott 27 kilót, emiatt a keblei megereszkedtek. Az egykori Nagy Ő most a TV2 vendége volt és a kamerák előtt beszélt arról, hogyan érezte magát a műtét előtt.

Nem kellett hozzá nagy elhatározás, mert minden álmom ez volt, hogy a fogyás után az asszonyos külsőmet kicsit fiatalabbá tegyük. (...) Elkezdtük kezelni a betegségemet, ami a hízást okozta. Akkor a felesleg lement 10 hónap alatt, de hiába, azt láttam, a melleim rettenetesen megereszkedtek, és amolyan 'hordó' felsőtestem lett” – nyilatkozta a műsorban, majd hozzátette, nagyon elégedett új kebleivel, szerinte a plasztikai sebésze igazi mesterművet alkotott.

Gór Nagy Mária segített Aradszky László özvegyének kimászni a depresszióbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-gor-nagy-maria-segitett-aradszky-laszlo-ozvegyenek-kimaszni-a-depressziobol.htmlAradszky László özvegye, Éva asszony barátai segítségével mászott ki a depresszióból férje halála után. TV + Sztárok--Lediplomázott Bajor Imre lánya, Lilihttp://www.life.hu/sztarok/20190705-lediplomazott-bajor-imre-lanya-lili.htmlElvégezte a színművészeti szakot Bajor Imre nagylánya, Lili. TV + Sztárok--Földes Eszter búcsúzik egy szerepétől: átadja a stafétáthttp://www.life.hu/sztarok/20190705-foldes-eszter-bucsuzik-egy-szerepetol-atadja-a-stafetat.htmlFöldes Eszter Facebook-oldalán búcsúzott egy számára sokat jelentő szereptől: úgy érzi, itt az ideje, hogy fiatalabb színésznőknek adja át a stafétát. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi meglepte Rubint Rékát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-schobert-norbi-meglepte-rubint-rekat.htmlSchobert Norbi megint könnyeket csalt Rubint Réka szemébe: megható videó.TV + SztárokOrigoPamela Anderson azt állítja, exvőlegénye, Adil Rami bántalmaztahttp://www.life.hu/sztarok/20190705-pamela-anderson-allitja-exvolegenye-adil-rami-bantalmazta.htmlPamela Anderson állítja, korábbi vőlegénye, Adil Rami bántalmazta. TV + Sztárok--A 40 éves Karsai Zita apró bugyiban és topban mutatta meg a tánctól tökéletes testét – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-a-40-eves-karsai-zita-apro-bugyiban-es-topban-mutatta-meg-a-tanctol-tokeletes-testet-foto.htmlKarsai Zita, hazánk egyik leghíresebb táncosa ezúttal is megmutatta, hogy 40 évesen sincs mit takargatnia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.