Kulcsár Edina húga megsérült

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
testvér sérülés Kulcsár Edina húg kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina húga a hétvégén megsérült, és a kórházban kötött ki.

Kulcsár Edinának eseménydús hétvégéje volt: részt vett egy brutálfutáson, majd wakeboardozni ment, miközben kapott egy telefonhívást: húga kórházba került.

A futás után szinte alig tudtam lábra állni, majd a wakeboardozás előtt beejtettem a tóba az autóm kulcsát. Szerencsére meglett, de aztán kaptam egy telefonhívást, hogy a húgom szétvágta a lábát, és össze kell varrni, szóval szaladhattam hozzá a klinikára. Minden összejött a hétvégén, de még így sem panaszkodom, mert rengeteg élményben volt részem" – nyilatkozta a Ripostnak.

Kulcsár Edina nagyon megijedt Fotó: Csudai Sándor - Origo
Oszter Alexandra apjának köszönheti legjobb barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-oszter-alexandra-apjanak-koszonheti-legjobb-baratnojet.htmlOszter Alexandra rengeteg élményt köszönhet édesapjának, és az egyik legjobb barátját is. TV + Sztárok--Smink nélküli fotót posztoltak a Jóbarátok színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20190625-smink-nelkuli-fotot-posztoltak-a-jobaratok-szinesznoi.htmlA Jóbarátok színésznői összegyűltek, és smink nélküli fotót posztoltak.TV + SztárokOrigoÖngyilkossággal fenyegetőzött Khloé Kardashian volt barátja, Tristan Thompsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-ongyilkossaggal-fenyegetozott-khloe-kardashian-volt-baratja-tristan-thompson.htmlKhloé Kardashianhoz nem volt hű gyermeke apja. Tristan Thompson a lebukás után öngyilkossággal fenyegetőzött, hogy visszaszerezze párját. TV + Sztárok--Elfeledett magyar sztárpárok: Csisztu Zsuzsa és Bochkor Gábor is voltak együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190624-elfeledett-magyar-sztarparok-csisztu-zsuzsa-es-bochkor-gabor-is-voltak-egyutt.htmlVannak, akik azóta már megtalálták életük párját, mások pedig még mindig keresik, de ezek a sztárpárok életük egy bizonyos pontján úgy gondolták, összetartoznak. Nem véletlen azonban, hogy már nem emlékszünk rájuk, ugyanis az örökké tartónak gondolt románcok nem állták ki az idő próbáját. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Liszt Ferenc szépunokája, a 17 éves Michael Andreas Häringer http://www.life.hu/sztarok/20190624-igy-nez-ki-liszt-ferenc-szepunokaja-a-17-eves-michael-andreas-h-ringer.htmlA 17 éves Michael Andreas Häringer Liszt Ferenc szépunokája, és szintén zenész: százezrek rajonganak érte. TV + SztárokOrigoBizarr videó került fel a netre Pintér Tiborrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-bizarr-video-kerult-fel-a-netre-pinter-tiborrol.htmlMeghökkentő videót töltött fel magáról Pintér Tibor a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.