Hat órát töltött az óceánban a fiú, most felébredt a kómából

Forrás: Shutterstock -
óceán kóma baleset túlélés hajóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapjával és annak barátjával hajózott ki a hétéves Julian Hohnen Queenslandnél. A hajójuk elsüllyedt, hat órát töltöttek az óceánon. 

A hétéves Julian Hohnen, édesapja és annak barátja Queenslandnél hajóztak ki az óceánra, ám a hajójuk váratlanul elsüllyedt. Még annyi idejük éppen maradt, hogy vészjelzést adjanak le. Hat órát töltöttek az óceán vizén lebegve, mire a mentőegységek rájuk találtak. A két férfi próbálta a víz tetején tartani a gyermeket, hogy ne merüljön ki.

Az ABC Brisbane információi szerint mindhármuknak hipotermiás tüneteik voltak, Juliant az orvosok mesterséges kómába helyezték. A napokban váratlanul kinyitotta a szemét, most már teljesen jól van. Azt mondják, a csodával határos, hogy mindhárman túlélték a balesetet.

Molnár Anikó Facebookon jelentkezett be mellműtétje után - Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190614-molnar-aniko-facebookon-jelentkezett-be-mellmutetje-utan.htmlMolnár Anikó mellműtéte után a Facebook-oldalán számolt be a beavatkozás sikeréről. Dr. Life--Nem tudsz aludni? Felkelsz éjszaka? Ez állhat a háttérbenhttp://www.life.hu/drlife/20190524-alvaszavar-es-atalvasi-zavar-tunetek-kezeles.htmlNincs is kimerítőbb, dühítőbb dolog annál, mint éjszaka álmatlanul vergődni az ágyban és gondolatban a bárányokat számolva arra várni, hátha egyszer végre álom jön a szemünkre. Dr. LifeOrigoHatalmas stresszt jelent a szervezetnek a kánikulahttp://www.life.hu/drlife/20190614-hatalmas-stresszt-jelent-a-szervezetnek-a-kanikula-forrosag.htmlA hőség stresszt jelent a szervezetnek – mondta Antal Emese dietetikus az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában. Dr. Life--Pokorny Lia lába egészségéről mesélt, bottal kellett színpadra állniahttp://www.life.hu/drlife/20190613-pokorny-lia-laba-egeszsegerol-meselt-bottal-kellett-szinpadra-allnia.htmlProblémák adódtak Pokorny Lia színésznő térdével. Félt, hogy műteni kell, ám szerencsére anélkül is garantált a gyógyulása. Egy héttel ezelőtt még bottal állt színpadra. Dr. Life--Molnár Anikó melleit megoperáljákhttp://www.life.hu/drlife/20190613-molnar-aniko-melleit-megoperaljak.htmlMolnár Anikónak ismét korrekciós műtétre van szüksége, így már negyedszer fekszik kés alá a mellei miatt. Dr. Life--Csonka András rejtélyes kórtól szenved: agydaganatra gyanakodotthttp://www.life.hu/drlife/20190613-csonka-andras-rejtelyes-kortol-szenved-agydaganatra-gyanakodott.htmlCsonka András rejtélyes problémával küzd, az orvosok sem tudják, mi baja lehet. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.