Csonka András rejtélyes kórtól szenved: agydaganatra gyanakodott

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
szag agydaganat szaglás Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András rejtélyes problémával küzd, az orvosok sem tudják, mi baja lehet.

Csonka András nem titkolja, hogy kissé hipochonder, és azonnal megijed, ha valami furcsa tünetet észlel magán. Legutóbb az történt, hogy észrevette, bárhova is megy, mindenütt érez egy bizonyos illatot. Fel is kereste orvosát, hogy kivizsgáltassa magát.

A neten azt írták: szaghallucinációról lehet szó, ami az agydaganat tünete. Azonnal koponya MR-t csináltattam, a jó eredményt a neurológus is megerősítette. Hozzátette, hogy vannak egészségi panaszok, amiknek nem tudjuk a valódi okát, de ezek ahogy jönnek, úgy el is tűnnek, ne aggódjak” – nyilatkozta a hot! magazinnak.

A színész végül elment egy illatterápiára, ahol a vizsgálatok során továbbra is érezte azt a bizonyos illatot. Egyelőre nem derült ki, mi a baja, legközelebb három hónap múlva kell visszamennie kontrollra. Bízik benne, hogy addigra megszabadul problémájától.

Csonka András reméli, eltűnnek a különös tünetei Fotó: Csudai Sándor - Origo
Dunai hajóbaleset: nyilatkozott a Clark Ádám úszódaru kapitányahttp://www.life.hu/sztarok/20190613-dunai-hajobaleset-nyilatkozott-a-clark-adam-uszodaru-kapitanya.htmlA Clark Ádám úszódaru kapitánya elmondta, nagyon nehéz dolguk volt a Hableány roncsának kiemelésekor. TV + SztárokOrigoFalatnyi bikiniben pózoltak a Barátok közt színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20190613-falatnyi-bikiniben-pozoltak-a-baratok-kozt-szinesznoi.htmlKardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina ledobta a textilt, hogy megmutassák, milyen szexik fürdőruhában. TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka visszakapta millióit, amivel a kivitelezője lépett lehttp://www.life.hu/sztarok/20190613-kapocs-zsoka-visszakapta-millioit-amivel-a-kivitelezoje-lepett-le.htmlKapócs Zsóka végre visszakapta azt a hatalmas összeget, amellyel kivitelezője lépett le korábban. TV + SztárokOrigoBikiniben lazít egy jacht fedélzetén Dobó Kata – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-bikiniben-lazit-egy-yacht-fedelzeten-dobo-kata.htmlDobó Kata egy friss fotóján a Balatonon lazít egy jacht fedélzetén. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLedobta ruháit Winnie Harlow – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-ledobta-ruhait-winnie-harlow.htmlWinnie Harlow egy szál bugyiban mutatta meg magát. TV + Sztárok--Jolly és Suzy nem szakítanak teljesen: vállalnak közös fellépésekethttp://www.life.hu/sztarok/20190612-jolly-es-suzy-nem-szakitanak-teljesen-vallalnak-kozos-fellepeseket.htmlJolly élete teljesen megváltozott, amióta elköltözött Suzytól, ám nem szakít teljesen a korábbi házaspár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.