Zimány Lindánál súlyos betegséget diagnosztizáltak

Forrás: Vojcehovszki Richard/Bernice Fashion -
betegség gyógyszer inzulinrezisztencia Zimány Linda pajzsmirigy-alulműködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Inzulinrezisztenciát és pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak Zimány Lindánál, emiatt élete végéig gyógyszert kell szednie. 

„Évekkel ezelőtt, amikor Amerikában éltem, már akkor volt problémám a pajzsmirigyemmel, de az elmúlt hét év alatt rosszabbodott a helyzet. Kiderült, hogy alulműködik, és inzulinrezisztenciám is van, ami már az egyes típusú diabétesz előszobája is lehet” – nyilatkozta a Ripostnak Zimány Linda, akinek komoly tünetei voltak.

Zimány Linda 3 kilót fogyott a megfelelő étkezéssel Forrás: Vojcehovszki Richard/Bernice Fashion

„A fáradékonyság, a száraz bőr, a diéta ellenére fogyás-hízás, a töredezett haj, illetve körmök mind a pajzsmirigybetegségre utalhatnak. Nálam a fáradékonyság volt jellemző, illetve komoly hányingerrel küszködtem minden étkezés előtt és után. Az orvosom hasnyálmirigy- és pajzsmirigyserkentő gyógyszert írt fel, ami mellett egy személyre szabott inzulindiétát követek. A gyógyszert már biztos, hogy életem végéig szednem kell, de nem bánom, ha ezzel időben elcsíptük a problémát” – folytatta Zimány Linda.

Elmondta: glutén- és laktózérzékeny. Eddig nem fogyasztott szénhidrátot, ezután azonban muszáj. Mióta követi a diétát és szedi a megfelelő gyógyszereket, három kilót fogyott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.