Negyedjére is megműtteti a melleit Molnár Anikó

Forrás: Facebook / Molnár Anikó -
plasztikai műtét mell Nagy Ő Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó elárulta, immár negyedjére is megműtteti a melleit. Ezúttal azért van a beavatkozásra szükség, mert a hirtelen fogyás miatt megereszkedtek a keblei.

Molnár Anikónak inzulinrezisztenciája miatt kell diétáznia, emiatt pedig rengeteget fogyott az utóbbi időben. Az egykori Nagy Ő nagyon örül annak, hogy megszabadult a plusz kilóitól, ugyanakkor a fogyásnak lett negatív következménye is: megereszkedett a melle. Nincs más választása, ha újra szép kebleket szeretne, kés alá kell feküdnie. Erre hamarosan sor kerül.

105 kilóról 78-ra fogytam, tehát 27 kilóval lettem könnyebb. Ez a változás ugyan nagyon jót tett a lelkemnek, viszont lett egy negatív következménye: a mellem elveszítette a rugalmasságát. Nem érzem jól magam, ha tükörbe nézek, pedig nagyon szeretném élvezni a helyzetet, hogy végre sikerült lefogynom. (...) A doktor úr felvarrja a mellemet, valamint implantátumot is cserél. Négy órán keresztül tart az operáció, majd körülbelül egy hétig nem vezethetek, hiszen nagyon vigyáznom kell arra, hogyan mozgatom a karomat, nehogy megerőltessem a mellizmomat és elmozduljon az implantátum” – nyilatkozta Anikó a hot! magazinnak.

Molnár Anikó újra kés alá fekszik Forrás: Facebook / Molnár Anikó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.