Ritka betegségben szenved Elio Figueredo, túl gyorsan nő a bőre

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media// Barcroft Media -
betegség bőr probléma Elio Figueredo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl gyorsan nő a bőre, ami rögtön le is hámlik – a floridai Tampában élő 13 éves Elio Figueredo egy különleges betegségben szenved. Élete első három évében nem is láthatta az otthonát.

Hetente kétszer hidratáló fürdőt vesz, 2-3 óránként pedig vazelinnel kenik be a 13 éves Elio Figueredo testének minden szegletét. A floridai Tampában élő fiú egy különös betegségben szenved, amelyre egyelőre nincs gyógymód.

Ritka betegségben szenved a floridai kisfiú Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media// Barcroft Media

Bőre pirosas és pelyhesnek tűnik, illetve túl gyorsan növekszik, ám nedvességtartalma alig van, így szinte azonnal lehámlik. A Daily Mail cikke szerint a fiú élete első 3 évében egy ápolási otthonban élt, hogy biztosítsák számára a szükséges orvosi felügyeletet.

Ma már a családja gondoskodik róla. Az idegenek értetlenül nézik a vidám, furcsa kinézetű fiút, ám ő megtanult együtt élni állapotával.

Az időjárás és a gyógyszerek is okozhatnak étvágytalanságothttp://www.life.hu/drlife/20190605-az-idojaras-es-a-gyogyszerek-is-okozhatnak-etvagytalansagot.htmlGyakran tapasztalod, hogy akár napokig, hetekig nem vagy éhes? Ennek számos oka lehet, amelyekre jobb odafigyelni. Dr. LifeThinkstockElhunyt a rákkal küzdő kisfiú, akinek Hamilton odaajándékozta az autójáthttp://www.life.hu/drlife/20190605-elhunyt-a-rakkal-kuzdo-kisfiu-akinek-hamilton-odaajandekozta-az-autojat.htmlA csontokból kiinduló daganatos betegséggel, Ewing-szindrómával küzdött az 5 éves Harry Shaw, aki a napokban elhunyt. A kisfiú imádta Lewis Hamilton Forma–1-es pilótát, aki nemrégiben neki ajándékozta az autóját és az egyik trófeáját. Dr. Life--Ez történik a szervezeteddel, ha túl sokat stresszelszhttp://www.life.hu/drlife/20190524-a-tul-sok-stressz-koetkezmenyei.htmlA stresszről pontosan tudjuk, hogy kifejezetten ártalmas, sőt manapság már számos betegséget is a stressz számlájára írnak az orvosok. De pontosan mit okoz a szervezetünkben a stressz jelenléte? Ennek jártunk utána. Dr. LifeOrigo20 évesen hunyt el a ritka genetikai betegséggel küzdő lány, aki csak 9 hónaposnak tűnthttp://www.life.hu/drlife/20190605-20-evesen-hunyt-el-a-ritka-genetikai-betegseggel-kuzdo-lany-aki-csak-9-honaposnak-tunt.htmlNégy héttel korábban segítették a világra Brooke Megan Greenberget, az X-szindrómával született lányt. Húszévesen hunyt el, de mindössze egy 9 hónapos gyermek fejlettségi szintjén állt. Dr. Life--Balesete után 9 napig erekciója volt egy brit férfinakhttp://www.life.hu/drlife/20190604-balesete-utan-9-napig-erekcioja-volt-egy-brit-ferfinak.htmlEgy mopedbaleset miatt kilenc napig erekciója volt egy brit férfinak. Dr. Life--Kórházba került Majka kisfia Törökországbanhttp://www.life.hu/drlife/20190604-korhazba-kerult-majka-kisfia-torokorszagban.htmlNem alakul túl jól Majka és családja törökországi nyaralása. Marián, a műsorvezető nagyobbik fia kórházba került. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.