Pokorny Lia betegsége miatt előadást kellett elhalasztani

betegség Pokorny Lia Centrál Színház előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előadást kellett elhalasztani Pokorny Lia betegsége miatt.

Rossz hírt közölt a Centrál Színház: lebetegedett Pokorny Lia. A színésznő emiatt nem tudta elvállalni a csütörtöki előadást, a teátrum el is halasztotta a Dolgok, amikért érdemes élni című darabot.

A rövid közleményből nem derült ki, milyen betegség áll a háttérben.

Exkluzív interjú: daganatos betegségéről beszélt Csernus Imrehttp://www.life.hu/drlife/20190530-exkluziv-interju-daganatos-betegsegerol-beszelt-csernus-imre.htmlBemutatta vadonatúj könyvét dr. Csernus Imre Egy életed van címmel. A könyvben a doki egy év történéseit, gondolatait osztja meg velünk, ami egy számára nem éppen vidám témával kezdődik. A pszichiáter exkluzív interjúban mesélt erről. Dr. LifeOrigoTöbb mint fél kiló hajcsomót távolítottak el ennek a lánynak a gyomrából az orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20190530-tobb-mint-fel-kilos-hajcsomot-tavolitottak-el-ennek-a-lanynak-a-gyomrabol-az-orvosok.htmlEgy orosz tinédzsert kellett megműtenie az orvosoknak, akinek a gyomrából több mint fél kiló hajcsomót operáltak ki. A lány Rapunzel-szindrómában szenved. Dr. Life--Nyári Diát inzulinrezisztenciával diagnosztizáltákhttp://www.life.hu/drlife/20190530-nyari-diat-inzulinrezisztenciaval-diagnosztizaltak.htmlA szinte már népbetegségnek számító inzulinrezisztenciát egyre több embernél diagnosztizálják. Nyári Diának is szembe kell néznie a problémával. Dr. LifeOrigoVégvári Ádám komoly betegséggel küzd, reméli, megússza a műtétethttp://www.life.hu/drlife/20190530-vegvari-adam-komoly-betegseggel-kuzd-remeli-megussza-a-mutetet.htmlCombcsontelhalással küzd a Neoton Família zenésze, Végvári Ádám. Reméli, hogy elkerülheti a műtétet. Mint mondta: emiatt nem mond le koncertet. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoSzékrekedése miatt vesztette el emlékezetét a hongkongi nőhttp://www.life.hu/drlife/20190528-szekrekedese-miatt-vesztette-el-emlekezetet-a-hongkongi-no.htmlSzékrekedéstől szenvedett a hongkongi nő, de amikor megkönnyebbült, elfelejtette az elmúlt 10 évét. Dr. LifeOrigoÍgy él Máté, az első gyerek, aki hazánkban esett át szívátültetésenhttp://www.life.hu/drlife/20190528-igy-el-mate-az-elso-gyerek-aki-hazankban-esett-at-szivatultetesen.htmlHosszú út vezetett idáig, de Máté végre teljes életet élhet. Ő az első gyermek, aki hazánkban esett át szívátültetésen. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.