Ez lehet az oka annak, ha nem nő a szakállad

Forrás: Shutterstock -
hormon növés szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenkinek nő dús szakálla, és ennek bizony többnyire hormonális okai vannak.

Vannak, akik hiába akarnának dús szakállat növeszteni, nem sikerül nekik. Ennek oka a dihidrotesztoszteron, amely a férfi nemi hormon egyik változata, amely a szőr növekedéséért is felel. Egy módosított formája a tesztoszteronnak, amely erősebb hatásokat képes kiváltani. A szőrösség azon múlik, hogyan reagál a szervezet a tesztoszteronra, de a genetikának is nagy szerepe van ebben – írja a Men's Health. A szakértők szerint ezeken érdemes változtatni, ha erősebb szakállat szeretnél.

Ez az oka, ha nem nő a szakállad Forrás: Shutterstock


1. Több edzés
2. Túlsúly leadása
3. Kevesebb alkohol fogyasztása
4. Több egészséges zsír bevitele

Ezek a leggyakoribb péniszfájdalmak és az okaik (18+)http://www.life.hu/drlife/20190529-ezek-a-leggyakoribb-peniszfajdalmak-es-az-okaik.htmlEz a három leggyakoribb fajtája a pénisz fájdalmának. Van, amivel azonnal orvoshoz kell fordulni, míg más esetben nem kell azonnal pánikba esni. Dr. Life--Bőr nélkül született egy brit csecsemő, küzdenek a megmentéséérthttp://www.life.hu/drlife/20190528-bor-nelkul-szuletett-egy-brit-csecsemo-kuzdenek-a-megmenteseert.htmlBőr nélkül jött a világra a koraszülött Kaiden Jake Shattock. Állapotának okát még mindig nem tudják az orvosok. Már átesett egy műtéten, és legalább négy vár még rá. Dr. Life--Székrekedése miatt vesztette el emlékezetét a hongkongi nőhttp://www.life.hu/drlife/20190528-szekrekedese-miatt-vesztette-el-emlekezetet-a-hongkongi-no.htmlSzékrekedéstől szenvedett a hongkongi nő, de amikor megkönnyebbült, elfelejtette az elmúlt 10 évét. Dr. LifeOrigoSara Geurts modell ritka rendellenességgel küzd: a bőre nem tapad a testérehttp://www.life.hu/drlife/20190528-sara-geurts-modell-ritka-rendellenesseggel-kuzd-bore-nem-tapad-a-testere.htmlSara Geurts modell sokáig szégyellte a testét, de ma már mindenkinek megmutatja, így próbál segíteni a hozzá hasonlókon. Dr. LifeOrigoMarsi Anikó lábáról lekerült a gipsz: merevítő segíti a gyógyulásthttp://www.life.hu/drlife/20190528-marsi-aniko-labarol-lekerult-a-gipsz-merevito-segiti-a-gyogyulast.htmlCombcsonttörése után végre lekerülhetett a gipsz Marsi Anikó lábáról, de még nem gyógyult meg teljesen. Dr. Life--9 évig agytumorral élt egy magyar lányhttp://www.life.hu/drlife/20190527-9-evig-agytumorral-elt-a-magyar-lany.htmlCsaknem 9 éven keresztül élt agytumorral Kohulák Anita, mielőtt megműtötték volna. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.