Bőr nélkül született egy brit csecsemő, küzdenek a megmentéséért

operáció rendellenesség Születés probléma műtét életmentés csecsemő túlélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bőr nélkül jött a világra a koraszülött Kaiden Jake Shattock. Állapotának okát még mindig nem tudják az orvosok. Már átesett egy műtéten, és legalább négy vár még rá. 

A brit Kaiden Jake Shattock bőr nélkül jött a világra. Amikor a koraszülött csecsemőt megnézhették a 20 éves szülők, Jessica Kibbler és Jake Shattock, sokkot kaptak.

"Olyan pici volt, és úgy nézett ki, mint egy nyers húsdarab" – mesélte a fiatal édesanya, aki vesebetegséggel küzdött a terhesség alatt, ám valószínűleg nem ez lehet a kicsi állapotának oka. Sokáig nem tarthatták a kezükben a gyermeküket, ruhát sem adhattak rá, hiszen ez elviselhetetlen fájdalommal járt volna neki.

Kaiden Jake Shattock bőr nélkül született, küzd a gyógyulásért Forrás: NORTHFOTO/© Jessica Kibbler /SWNS.COM/Jessica Kibbler /Swns.Com

Kaiden most fél éves, és már átesett egy operáción. A gyomrából vettek bőrt, hogy a jobb karjára ültethessék. Legalább négy ilyen beavatkozás vár még rá. Születésekor egyedül az arcát borította bőr.

A szülők reménykednek a teljes gyógyulásban, imádják gyermeküket. "Kaidennek van a legszebb mosolya. A világot jelenti számunkra" – idézi az édesanya szavait a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.