Daniel Craiget a bokasérülése miatt meg kell operálni

Forrás: MGM -
műtét Daniel Craig
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bokasérülése miatt meg kell operálni Daniel Craiget, aki az új James Bond-film forgatásán szenvedett balesetet. A producerek azonban megnyugtatták a rajongókat, hogy a sztár kényszerpihenője miatt a film bemutatása nem csúszik későbbre.

Craig lába a jamaicai forgatáson sérült meg. A hivatalos James Bond Twitter-oldal szerint a színésznek csak egy kisebb műtéten kell átesnie. "A produkciós munkák tovább folytatódnak, amíg Craig két hétig lábadozik a műtét után. A film bemutatásának dátuma nem változik, továbbra is 2020 áprilisában debütál" – tájékoztattak szerdán a producerek.

Forrás: MGM


A továbbra is cím nélküli film a 25. James Bond-mozi lesz. Az 51 éves Craig pedig ötödször játssza el egymás után a 007-es brit titkos ügynököt. A brit média a múlt héten számolt be arról, hogy a színész megcsúszott, és megsérült a bokája egy akciójelenet felvétele közben.
A James Bond-filmsorozat utóbbi epizódjai világszerte nagy kasszasikert arattak: a Sam Mendes rendezésében készült és 2012-ben bemutatott Skyfallra több mint egymilliárd dollárért (294 milliárd forint) váltottak jegyet a nézők, a 2015-ös Spectre – A Fantom visszatér című epizódra pedig 880 millió dollárért (259 milliárd forint).

Kétszázötvenezer súlyosan kövér ember él Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20190518-ketszazotvenezer-sulyosan-kover-ember-el-magyarorszagon-sebeszi-kezeles-segithet-rajtuk.htmlMagyarországon mintegy kétszázötvenezer súlyosan kövér ember él, rajtuk a diéta vagy a mozgás már nem segíthet, kizárólag a sebészeti kezelés – írta a Magyar Hírlap szombaton. Dr. LifeOrigoEz történik a testeddel, ha nem fürdesz 30 napighttp://www.life.hu/drlife/20190512-ez-tortenik-a-testeddel-ha-nem-furdesz-30-napig.htmlA napi tusolás vagy fürdés a legtöbb ember számára magától értetődő, ám időnként arról is lehet olvasni, hogy egyáltalán nem szükséges. De mi az igazság? Dr. Life--Tények és tévhitek a kullancs terjedésérőlhttp://www.life.hu/drlife/20190512-haziallatrol-emberre-emberrol-haziallatra-tenyek-es-tevhitek-a-kullancs-terjedeserol.htmlA kullancsokkal kapcsolatos hiedelmek egyike, hogy a vérszívók négylábú házi kedvenceinkről ránk is átmászhatnak. A paraziták valóban veszélyt jelenthetnek ránk, ha nem védjük a környezetünkben lévő állatokat a fertőző élősködőktől. A védekezés pedig különösen fontos a klímaváltozás korában, hiszen a hazánkba érkező kullancsok új, Magyarországon eddig még nem tapasztalt fertőző betegségeket is hordozhatnak. A Lyme-kór-mentes Magyarországot kezdeményezés és az MTA Ökológiai Kutatóközpont parazitológus kutatója összegyűjtötte a legújabb veszélyforrásokat és a betegségek megelőzéséhez szükséges megoldásokat. Dr. LifeOrigoGyomorinfluenzával került kórházba Cipruson Hajdú Péterhttp://www.life.hu/drlife/20190425-gyomorinfluenzaval-kerult-korhazba-cipruson-hajdu-peter-musorvezeto.htmlKedvesével, Alföldy Annával utazott Ciprusra Hajdú Péter, ahol rosszul lett és kórházba került. Dr. LifeOrigo5 élelmiszer, ami jót tesz a szívednekhttp://www.life.hu/drlife/20190419-5-elelmiszer-ami-nagyon-jot-tesz-a-szivednek.htmlAz American College of Cardiology kutatói 60 tanulmányt vizsgáltak át, hogy megtalálják a szívünk működésére legjobb hatással lévő élelmiszereket. Dr. Life--Marsi Anikó alig várja, hogy újra dolgozhassonhttp://www.life.hu/drlife/20190321-marsi-aniko-alig-varja-hogy-ujra-dolgozhasson-tv2-tenyek.htmlAhogy megírtuk, az utcán sétálva sérült meg súlyosan Marsi Anikó: elesett, és kettétört a combcsontja, műteni kellett. A műsorvezető már alig várja, mikor állhat újra munkába. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.