Pirner Almát műteni kellett, rajongóitól kért támogatást

operáció műtét orvos egészség Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrendítő posztot tett közzé a közösségi oldalán Pirner Alma. Elárulta a követőinek, hogy műteni kell, fél a beavatkozástól. Arra kérte őket, ajánljanak neki néhány dolgot annak érdekében, hogy megnyugodjon. 

"Hogyan kell nem félni? Van, amikor nehézségekbe ütközünk, megoldandó feladatokba, ami elől bármennyire is szeretnénk, nem menekülhetünk. Utána már csak vársz, hogy túl legyél rajta. Ilyenkor muszáj segítségül hívni a "mindfullness"-t, hogy ne a "holnapon" kattogjunk és aggódjunk, hanem élvezzük a mai pillanatot" – kezdte a közösségi oldalán közzétett posztját Pirner Alma.

Az is kiderült, hogy műtétre készül, a követőit arra kérte, ajánljanak neki olyan technikákat, amelyektől egy kicsit megnyugodhat. Az édesanya azt nem árulta el, hogy milyen műtét vár rá, de azt igen, hogy tart tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.