Porckorongsérv miatt meg kellett műteni Barabás Kiss Zoltánt

Forrás: YouTube/M5 -
műtét porckorongsérv kórház Barabás Kis Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Porckorongsérv miatt meg kellett műteni Barabás Kiss Zoltánt.

Néhány héttel ezelőtt kezdődtek Barabás Kiss Zoltán fájdalmai: a színész először azt hitte, hogy csak a derekát húzta meg, de helyzet később csak még rosszabb lett.

Sajnos nagyon hirtelen történt ez az egész! Május tizenegyedikén, szombaton délelőtt még játszottam egy Ludas Matyit, azután egy Ne most, drágám!-at, de akkor már éreztem, hogy fáj a hátam, a derekam. Estére már alig tudtam lépni! Másnap még volt két előadásom, azokat megcsináltam, majd hétfőn elmentem az orvoshoz. (...) Mivel akkor már nem tudtam járni, kaptam egy botot. Ahogy bementem a színpadra, minden jelenetnél leültettek. Így végig tudtam csinálni a Legénybúcsú című előadást, de óriási fájdalmaim voltak” – nyilatkozta a Ripostnak.

Barabás Kiss Zoltánt műteni kellett Forrás: YouTube/M5

A színésznél porckorongsérvet diagnosztizáltak, és mivel a fájdalomtól már lábra sem tudott állni, elkerülhetetlenné vált a műtét. Az operációra pénteken került sor, és szerencsére jól sikerült. Barabás Kiss Zoltán azóta otthonában lábadozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.