Kautzky Armand életveszélybe került egy méhcsípés miatt

Fotó: Polyak Attila - Origo -
allergia Kautzky Armand méhcsípés méh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Méhcsípéstől kapott allergiás sokkot Kautzky Armand.

Egy szörnyű emlékét idézte fel az ACNewsnak Kautzky Armand. Elárulta, egyszer megcsípte egy méh, és allergiás sokkot kapott. Szerencsére még az utolsó erejével épphogy el tudott menni az orvoshoz, ahol a szakszerű és gyors ellátás megmentette az életét.

Megéltem azt, hogy egy rendelőintézetben fölülről láttam magam, ahogy küzdenek az életemért. Csak annyi történt, hogy beleléptem egy méhecskébe vagy darázsba. Nem tudtam, hogy allergiás vagyok. Annyi erőm volt, hogy leérjek a rendelőbe. Aztán a nagyszerű szakembereknek hála, megmentették az életemet."

Kautzky Armand életveszélybe került Fotó: Polyak Attila - Origo
Közlekedési baleseteikről vallottak a sztárok: Singh Vikinek betört az orrahttp://www.life.hu/sztarok/20190517-kozlekedesi-baleseteikrol-vallottak-a-sztarok-singh-vikinek-betort-az-orra.htmlA kerékpárok szépségét mutatták be a sztárok a biciklis felvonuláson és szépségversenyen, ahová a Life.hu riportere, Domszky László is ellátogatott. Ha már ott járt, kifaggatta hírességeinket arról, milyen közlekedési balesetekben volt részük: volt, aki rollerrel esett óriásit, egy másik sztár autójába pedig egy motoros száguldott bele. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoLaky Zsuzsi és Dietz Guszti esküvői fotózáson vett részthttp://www.life.hu/sztarok/20190517-laky-zsuzsi-es-dietz-guszti-eskuvoi-fotozason-vett-reszt.htmlCsodás fotót tett közzé az Instagram-oldalán Laky Zsuzsi. Azt is hihetnénk, hogy titkos esküvőt tartottak. TV + Sztárok--Lovasi András nyilatkozott a balesetről, elismerte, hogy ő okoztahttp://www.life.hu/sztarok/20190517-lovasi-andras-nyilatkozott-a-balesetrol-elismerte-hogy-o-okozta.htmlMárciusban szenvedett autóbalesetet Lovasi András. Egy rendőrautóval ütközött, a napokban pedig a közösségi oldalára írt bejegyzésében elismerte, hogy ő okozta a balesetet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZimány Linda és Guzmics Richárd csak barátok: véletlenül futottak össze a szálloda előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190517-zimany-linda-es-guzmics-richard-csak-baratok-veletlenul-futottak-ossze-a-szalloda-elott.htmlZimány Lindát egy szálloda előtt kapták le, ahogy éppen Guzmics Richárdtól búcsúzott: a modell elárulta, milyen kapcsolat fűzi a focistához. TV + SztárokOrigoLady Diana unokahúga, Lady Kitty Spencer egy 32 évvel idősebb férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20190516-lady-diana-unokahuga-lady-kitty-spencer-egy-32-evvel-idosebb-ferfit-szeret.htmlNew Yorkban időzik Lady Diana unokahúga, Lady Kitty Spencer új kedvesével, Michael Lewisszal. Lady Kitty ujján pedig egy gyönyörű gyémántgyűrű is látható. TV + Sztárok--A brit sajtó szerint Meghan hercegné várandóssága 1 millió fontba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20190516-a-brit-sajto-szerint-meghan-hercegne-varandossaga-1-millio-fontba-kerult.htmlMeghan hercegné nemrégiben hozta világra első gyermekét, a kis Archie-t. A brit sajtó munkatársai kiszámolták, mennyibe kerülhetett a hercegné várandóssága. Az elképesztő 1 millió fontos, azaz több mint 370 millió forintos összeg jött ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.