betegség láz nátha Veréb Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veréb Tamás lebetegedett: erről a közösségi oldalán tájékoztatta a követőit.

Ledöntötte a lábáról a betegség Veréb Tamást. A jóképű színész náthás lett, és be is lázasodott. Erről a közösségi oldalán tájékoztatta a követőit.

Az Instagram-oldalára egy olyan fotót posztolt, amelyen egy kissé elgyötört arccal, a takaró alá bújva látható.

Törőcsik Mari közérzetére rossz hatással van a hidegfronthttp://www.life.hu/drlife/20190515-torocsik-mari-kozerzetere-rossz-hatassal-van-a-hidegfront.htmlNem viseli jól a májusi hidegfrontot Törőcsik Mari. A Nemzet Színésze elmondta, hogyan érzi magát most. Dr. Life--Energiaitalfüggő volt a 32 éves nő, pacemakert ültettek a szívébehttp://www.life.hu/drlife/20190514-energiaital-fuggo-volt-a-32-eves-no-pacemakert-ultettek-a-szivebe.htmlNégy éven át napi hat energiaitalt ivott a 32 éves Samantha Sharpe. Valósággal függője volt a cukorban és koffeinben bővelkedő innivalónak. Ennek hatására szívproblémái lettek, pacemakert kapott, amelyet 10 évente cserélni kell. Dr. Life--Szakértők elárulták, miért ne zuhanyozz minden naphttp://www.life.hu/drlife/20190514-szakertok-elarultak-miert-ne-zuhanyozz-minden-nap.htmlSzakértők állítják, nem tesz jót, ha minden nap lezuhanyzunk. Dr. LifeOrigoVeszettségben meghalt egy norvég nő, akit kölyökkutya harapott meg Fülöp-szigeteki nyaralásánhttp://www.life.hu/drlife/20190511-veszettsegben-meghalt-egy-norveg-no-akit-kolyokkutya-harapott-meg-fulopszigeteki-nyaralasan.htmlVeszettségben meghalt egy norvég nő, akit februári Fülöp-szigeteki nyaralásán megharapott egy kóbor kölyökkutya.Dr. LifeOrigoÍme a benőtt szőrszál eltávolításának legjobb módja – Videóhttp://www.life.hu/drlife/20190508-ime-a-benott-szorszalak-eltavolitasanak-legjobb-modja-video.htmlAkik szőrtelenítik a testüket, bizonyára megküzdöttek már a benőtt szőrszálak esetével. Kellemetlen, és olykor fájdalmas is lehet. A szakértő most megmutatta, hogyan kell eltávolítani. Dr. Life--Segítség, felfáztam! Így szüntesd meg a bajt mielőbbhttp://www.life.hu/drlife/20190510-felfazas-tunetek-kezeles.htmlA felfázás nem kellemes, sajnos azonban bárkivel előfordulhat. A felfázást ugyan könnyebb elkerülni, mint kezelni, de szerencsére az utóbbi sem túl nagy kihívás. Ha néhány dologra odafigyelsz, egy-két nap alatt túleshetsz ezen a problémán. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.