Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka már jobban van – fotó

fotó Liptai Claudia sérülés Gesztesi Panka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia lánya több mint két hete szenvedett súlyos sérülést, de a jelek szerint már jobban van. 

Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka egy tornaedzésen szenvedett súlyos sérülést, ami miatt gipszet kapott a lábára. Néhány versenyt így biztosan ki kell hagynia, de már a gyógyulás útjára lépett. Gyógytornára jár, és úgy tűnik, egyre jobban van, hiszen a minap egy rendezvényre is elkísérte édesanyját. Szerencsére a testszínű kötésnek hála észre sem lehet venni, hogy bármi baj lenne Panka lábával.

Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka már jobban van Forrás: Instagram/Liptai Claudia
Egy indiai férfinak acélrúd fúrta át a fejét, de túlélte az esetethttp://www.life.hu/drlife/20190415-egy-indiai-ferfinak-acelrud-furta-at-a-fejet-de-tulelte-az-esetet.htmlElképesztően szerencsésnek mondhatja magát az az indiai férfi, aki túlélte, hogy egy acélrúd fúródott a fejébe. Dr. Life--Gyorsan terjedhetnek észak felé a trópusi betegségekhttp://www.life.hu/drlife/20190415-gyorsan-terjedhetnek-eszak-fele-a-tropusi-betegsegek.htmlGyorsan terjedhetnek Európa északi része felé a trópusi betegségek, köztük a csikungunya- és denguelázat, valamint a kullancstól származó agyhártyagyulladást hordozó kórokozók a globális felmelegedéssel – állapította meg egy új kutatás. Dr. LifeOrigoÍgy étkezz húsvétkor, hogy ne gyomorfájással teljen az ünnephttp://www.life.hu/drlife/20190414-igy-etkezz-husvetkor-hogy-ne-gyomorfajassal-teljen-az-unnep-dietetikus.htmlNem a mennyiséget, hanem a minőséget kellene szem előtt tartani a húsvéti étkezések alatt – mondta Antal Emese dietetikus az M1 aktuális csatornán vasárnap. Dr. LifeOrigoEgy erős nő, aki újraépítette az életét a stroke utánhttp://www.life.hu/drlife/20190411-egy-eros-no-aki-ujraepitette-eletet-a-stroke-utan.htmlEgy váratlan, életveszélyes betegség szét tudja törni az ember életét. Megváltozik a test, megváltoznak a hétköznapok, ami korábban egyszerűnek tűnt, most lehetetlen feladatot jelent. Vannak azonban, akiket egy ilyen trauma ébreszt rá, hogy az életért, a korábbi, sőt jobb életért érdemes küzdeni. Ismerd meg a Richter Főnix Közösség új tagját, Keresztesné Sándor Katalint. Dr. LifeOrigo5 tevékenység, ami után azonnal moss kezethttp://www.life.hu/drlife/20190414-5-tevekenyseg-ami-utan-azonnal-moss-kezet.htmlEláruljuk, mi az az 5 mindennapos tevékenység, ami után minden esetben kötelező kezet mosni, ha nem akarsz megbetegedni. Dr. LifeThinkstockA koncert előtt váratlanul rosszul lett a Dirty Slippers basszusgitárosahttp://www.life.hu/drlife/20190414-a-koncert-elott-varatlanul-rosszul-lett-a-dirty-slippers-basszusgitarosa.htmlA zenekar szegedi koncertje előtt rosszul lett a Dirty Slippers zenekar basszusgitárosa. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.