Ritka betegségben szenved az édesanya, mellei megkeserítik az életét

betegség mellkisebbítés édesanya anyaság makromasztia gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas mellei megkeserítik a 25 éves édesanya, Fiona Hornby életét. Nem meri szoptatni a gyerekét, mert attól fél, hogy megfojtja a kebleivel. Műtéttel lehetne segíteni ritka betegségén, ám az rengeteg pénzbe kerül. 

A 25 éves édesanya, Fiona Hornby ritka betegségben szenved. Tízéves kora óta küzd egyre növekvő melleivel, melyek mára elérték a 48J kosarat. Makromasztiával diagnosztizálták, ami a mellszövet abnormális növekedését eredményezi.

Folyamatosan nő a melle az édesanyának - (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Daily Mail cikke szerint nem meri gyerekét, Williamet szoptatni, mert attól fél, hogy megfojtja a nagy melleivel. Ruhát is rendkívül nehezen tud magának vásárolni. A lelki megrázkódtatáson kívül komoly fájdalmakkal is meg kell birkóznia. Fáj a háta, feszül a bőre, a mellén pedig csúnya sebek találhatók.

Egy mellkisebbítő műtéttel lehetne segíteni a problémáján, ám ez 5500 fontba, azaz több mint 2 millió forintba kerülne. Ennyi pénze egyelőre nincs, a GoFoundMe nevű adománygyűjtő oldalon gyűjt pénzt a műtétjére.

Intim szagok és illatok – mi a normális?http://www.life.hu/drlife/20190404-intim-szagok-es-illatok-mi-a-normalis-es-mi-nem-az.htmlAz intim illat egy különösen kényes téma: nem szívesen beszélünk róla akkor sem, ha a sajátunkat illetőleg érzünk változást, és akkor sem, ha a partnerünkét nem tartjuk megfelelőnek. Mégis foglalkozni kell vele, mert azon túl, hogy ízlések és pofonok eltérőek, egyes szagok akár komoly betegségre is utalhatnak. Dr. LifeOrigoLiptai Claudia kislánya, Gesztesi Panka gyógytornára járhttp://www.life.hu/drlife/20190408-liptai-claudia-kislanya-gesztesi-panka-gyogytornara-jar.htmlGyógytornára jár Liptai Claudia lánya, Panka. Dr. LifeOrigoFérje betegsége miatt nem tér vissza egyelőre Venczel Verahttp://www.life.hu/drlife/20190408-ferje-betegsege-miatt-nem-ter-vissza-egyelore-venczel-vera.htmlRégóta hiányolja a közönség a színpadról Venczel Verát és úgy tűnik, egyelőre még várniuk kell a visszatérésre. Dr. Life--Tóth Róbert kajakos állapota javul: már 5 kezelésen van túl Houstonbanhttp://www.life.hu/drlife/20190408-toth-robert-kajakos-allapot-javul-mar-5-kezelesen-van-tul-houstonban.htmlTúl van az ötödik kezelésen Houstonban Tóth Róbert, korábbi U23-as Európa-bajnok kajakos. A sportolót ritka rákos megbetegedés támadta meg, úgy tűnik, most javul az állapota. Dr. Life--Csaknem belehalt szívbetegségébe Mick Jaggerhttp://www.life.hu/drlife/20190408-csaknem-belehalt-szivbetegsegebe-mick-jagger.htmlKiderült, ha nem fedezik fel időben a rendellenességet az orvosok Mick Jagger szívében, akár bele is halhatott volna. Dr. Life--Ekkor érdemes lefeküdni, ha reggel kipihenten szeretnénk ébrednihttp://www.life.hu/drlife/20190404-ekkor-erdemes-lefekudni-ha-reggel-kipihenten-szeretnenk-ebredni.htmlKiderült, mikor kell lefeküdnünk aludni, hogy reggel kipihenten ébredjünk. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.