Be kellett gipszelni Liptai Claudia kislányának, Pankának a lábát

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Liptai Claudia gipsz Gesztesi Panka kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edzés közben megsérült Liptai Claudia kislánya. Panka lábát be kellett gipszelni.

Liptai Claudia szomorú bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán. A kórházból posztolt, kiderült, hogy a kislánya a gimnasztikaedzés során megsérült, és be kellett gipszelni a lábát. Panka nagyon elkeseredett, hiszen így valószínűleg ki kell majd hagynia néhány versenyt.

Sajnos szomorúan alakult a tegnap esténk. Panka az edzésen egy nehéz ugrás után rosszul lépett és komoly sérülést szenvedett. Sokkoló volt látni anyaként. A lelki könnyeket főleg az okozza, hogy ennyi befektetett munka után mi lesz a versenyekkel, amiért annyit dolgozott. A tegnapi estén a Heim Pál gyermekkórház sebészeti ügyeletén orvosok, ápolók törölték le ezeket a könnyeket. Nagyon köszönöm a gyors segítséget mindenkinek, Évinek külön. Köszönöm Panka barátnőinek a támogatást, mert biztos vagyok benne, hogy ennek a szeretetnek komoly gyógyító ereje lesz. Szeretünk kislányom."

A Jászai Mari-díjas Béres Ilona beteg: nem tud színpadra állnihttp://www.life.hu/drlife/20190328-a-jaszai-mari-dijas-beres-ilona-beteg-nem-tud-szinpadra-allni.htmlA Jászai Mari-díjas Béres Ilona nem állhat színpadra: betegsége miatt el kellett halasztani egy bemutatót. Dr. Life--Így tartja magát fiatalon plasztika nélkül Nyertes Zsuzsahttp://www.life.hu/drlife/20190328-igy-tartja-magat-fiatalon-plasztika-nelkul-nyertes-zsuzsa.htmlNyertes Zsuzsa elárulta, súlyos összegeket költ az arca ápolására. Dr. LifeOrigoVujity Tvrtkót egy szőnyegbe csavarva verték össze Szerbiábanhttp://www.life.hu/drlife/20190328-vujity-tvrtkot-egy-szonyegbe-csavarva-vertek-ossze-szerbiaban.htmlHúsz évvel ezelőtt egy szőnyegbe csavarva verték össze Szerbiában Vujity Tvrtkót – erről beszélt a Facebook-oldalán közzétett, élő videójában. Elmesélte az elképesztő történetet, és arról a házaspárról is szót ejtett, amely megmentette az életét. Dr. Life--Majoros Hajni a műtétjéről vallott: elkerülhetetlen volthttp://www.life.hu/drlife/20190328-majoros-hajni-a-mutetjerol-vallott-elkerulhetetlen-volt.htmlMajoros Hajni a szülés után nehezen nyerte vissza az alakját, műtétre volt szüksége a szétnyílt hasfala miatt. Dr. LifeOrigoEgy professzor feltalálta az alkoholt, amelytől nem leszünk másnaposakhttp://www.life.hu/drlife/20190327-egy-professzor-feltalalta-az-alkoholt-amelytol-nem-leszunk-masnaposok.htmlEgy professzor feltalálta azt az alkoholt, amely nem roncsolja a májat, és még csak másnapos sem lesz tőle az ember. Dr. LifeOrigoVasban az erő! A vas nélkülözhetetlen a szervezet megfelelő működéséhezhttp://www.life.hu/drlife/20190321-a-vas-nelkulozhetetlen-a-szervezet-megfelelo-mukodesehez.htmlSokszor halljuk, hogy a különböző vitaminok és ásványi anyagok mennyire fontosak a szervezet működésének szempontjából, ám arról már kevesebb szó esik, hogy a megfelelő mennyiségű vasbevitel is legalább ennyire nélkülözhetetlen. Miért van szüksége a szervezetnek vasra, miért is felel ez a mikroelem, hogyan juttathatjuk be a szervezetünkbe, és mi történik akkor, ha hiányunk van belőle? Lássuk szépen sorban! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.