Exatlon Hungary: Megsérült a Kihívók egyik játékosa, Provoda Jodes

Exatlon Hungary Provoda Jodes sérülés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kihívók egyik játékosa, Jodi megsérült a párbaj alatt: kórházba szállították. 

A Kihívók párbaján súlyos sérülés történt: Jodi ujja elmozdult a helyéről. A versenyt természetesen azonnal félbeszakították, és kórházba szállították a fiút. A vizsgálatok során kiderült, hogy komoly a baj: meg kell műteni. Jodi kisujjában a csontokat altatásban rakták vissza a helyére. A versenyző humorral kezelte a sérülését, és azt várja, hogy a műtét után mihamarabb visszatérhessen a játékba.

Miss Bumbum, azaz Liziane Gutierrez fertőzést kapott a botoxkezelésnélhttp://www.life.hu/drlife/20190323-liziane-gutierrez-fertozest-kapott-a-botoxkezelesnel.htmlAz arcát akarta megszépíteni Liziane Gutierrez brazil modell. A botoxkezelés alatt komoly fertőzést kapott. Úgy érezte, felrobban az arca a fájdalomtól. Dr. Life--Százból egy elhízott embernek van pajzsmirigy-alulműködésehttp://www.life.hu/drlife/20190323-szazbol-egy-elhizott-embernek-van-pajzsmirigyalulmukodese-allitja-az-orvos.htmlMagyarországon minden második ember súlyproblémákkal küzd, de csak legfeljebb 100-ból 1 embernek van pajzsmirigy-alulműködése, ez pedig egy egyszerű vérvétellel kimutatható. A pajzsmirigy-alulműködésben szenvedő betegek körülbelül felénél észlelhető csökkenő étvágy melletti testsúlynövekedés, ez átlagosan 3 kg. Dr. Life--Érzékeny, gyulladt, vérzik? – Ezt kell tudni a fogínygyulladásrólhttp://www.life.hu/drlife/20190323-erzekeny-gyulladt-verzik-ezt-kell-tudni-a-foginygyulladasrol.htmlAz érzékeny, duzzadt, fogmosás után vérzékeny fogíny igen gyakori probléma, majdhogynem népbetegség, ám a legtöbben félvállról veszik a súlyosabb fogászati betegségek egyik gyakori előjelét. Szerencsére ma már fájdalommentes kezelések is léteznek, így nem érdemes halogatni a fogorvos felkeresését. Dr. LifeOrigoAz alvás nem lehet luxus: így hat ránk a kialvatlansághttp://www.life.hu/drlife/20190321-az-alvas-nem-lehet-luxus-igy-hat-rank-a-kialvatlansag.htmlAz alvás alapvető élettani szükséglet. Életünk bizonyos szakaszaiban azonban akarva-akaratlanul kevesebb időt tölthetünk alvással, mint amennyire a testünknek szüksége lenne. Most megtudhatod, mit okoz az alvásmegvonás és hogyan küszöbölheted ki a kissé sem kellemes tüneteket. Dr. LifeOrigoTörőcsik Mari ismét kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20190322-torocsik-mari-elmondta-miert-kerult-ismet-korhazba.htmlIsmét a szombathelyi kórházban fekszik Törőcsik Mari. Elmondta: ezen a héten biztosan bent tartják. Dr. Life--A víz világnapja: 6 tény, amelyet eddig biztosan nem tudtál a vízrőlhttp://www.life.hu/drlife/20190322-ime-6-teny-melyet-eddig-biztosan-nem-tudtal-a-vizrol.htmlA víz világnapját minden évben március 22-én ünnepeljük. Az esemény idei szlogenje: „Vizet mindenkinek!" De milyen vizet fogyasszunk? Jobb-e az ásványvíz, mint a csapvíz? Mire jelentenek gyógyírt a gyógyvizek? Dr. Szigeti József belgyógyász, az Anna Egészségpont orvosszakértője válaszol. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.