Beteg a híres magyar zenész, Fekete Jenő

Forrás: Youtube -
Fekete Jenő zenész beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jótékonysági koncertet rendeznek barátai a legendás magyar blueszenésznek, Fekete Jenőnek, hogy támogasság anyagilag, ugyanis betegsége miatt nem tud fellépni. 

A magyar blues egyik legfontosabb alakja, Fekete Jenő gerincproblémái miatt nem tud fellépéseket vállalni, ami anyagilag hatalmas kiesést jelent számára. Barátainak hála azonban nem kell félnie, ugyanis megsegítésére jótékonysági koncertet fognak tartani.

Fekete Jenő megsegítésére koncertet rendeznek Forrás: Youtube

Május 7-én, a Kobuci kertben tartják meg a fellépést, melyen többek között Kiss Tibor, Varga Livius, a Dep'art, Little G Weevil, Szabó Tamás-Mojo, a Jambalaya, a Lead Zeppelin, a Chuck Berry Rock And Rollers és a Stoned is ad koncertet sok egyéb hazai kiválóság mellett. A rendezvényből befolyt összeggel pedig Fekete Jenőt támogatják, aki a nyolcvanas évektől kezdve népszerűsíti a bluest hazánkban – írja a Blikk.

Lady Gaga állítólag Jeremy Rennerrel randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-lady-gaga-allitolag-jeremy-rennerrel-randizik.htmlÚgy tűnik, Lady Gaga új párt talált: egy színésszel randizik az énekesnő, aki nem Bradley Cooper. TV + Sztárok--Brit sorozatban használták engedély nélkül a Gyöngyhajú lánythttp://www.life.hu/sztarok/20190325-brit-sorozatban-hasznaltak-engedely-nelkul-a-gyongyhaju-lanyt.htmlNem kértek engedélyt az Omega egyik nagy slágerének, a Gyöngyhajú lánynak a használatára egy brit sorozatban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDobó Kata Andy Vajna elvesztéséről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190325-dobo-kata-andy-vajna-elveszteserol-beszelt.htmlElső rendezésén van túl Dobó Kata. A Kölcsönlakás közönségsikeréről beszélve a színésznő azt is elmondta, hogy meg tudta-e mutatni Andy Vajnának a kész filmet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoValóVilág: VV Vivi és VV Krisztián szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-valovilag-vv-vivi-es-vv-krisztian-szakitottak.htmlSzakított VV Vivi és VV Krisztián: csak néhány hónapig tartott a fellángolás. TV + SztárokOrigoA nőt megütő rapper, Mr. Missh nagy bajba kerülhet: letöltendőt kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20190325-a-not-meguto-rapper-mr-missh-nagy-bajba-kerulhet-letoltendot-kaphat.htmlNemrég tört ki Mr. Missh botránya: előkerült róla egy videó, melyen megüt egy nőt. A rapper nagy bajba kerülhet emiatt. TV + SztárokOrigo25 éves korában öngyilkos lett a Britain's Got Talent sztárja, Jack Saundershttp://www.life.hu/sztarok/20190325-25-eves-koraban-ongyilkos-lett-a-britains-got-talent-sztarja-jack-saunders.htmlHoltan találtak a 25 éves brit táncosra, Jack Saundersre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.