Marsi Anikó a gyerekeiért ment, amikor eltört a combcsontja

Siófok törés gyerekek család baleset combcsont lábadozás kórház Marsi Anikó gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A siófoki kórházban lábadozik Marsi Anikó, miután a napokban eltörte a combcsontját. A műsorvezetővel akkor történt a baleset, amikor a gyermekeiért ment az iskolába. Reméli, hamarosan újra dolgozhat. 

"Két ilyen kis betontömb áll ki a járdából, ahogy bemegyünk az iskolába. Ezek a betontömbök évek óta pont ugyanott állnak, és soha nem mentem nekik, csak most olyan lendülettel magyaráztam az egyik anyukának, valami hatalmas beszélgetésben voltunk" – magyarázta a balesete történetét a Mokka stábjának Marsi Anikó. Gyermekeiért ment iskolába, amikor átesett egy ilyen betontömbön, eltört a combcsontja. Az egyik anyuka szállította haza őket, majd a nagyobbik fia hívta a mentőket.

Többórás műtéten esett át, a lábát begipszelték, most a siófoki kórházban lábadozik. Férje, Palik László az Exatlon Hungary című műsort forgatja a Dominikai Köztársaságban, így gyermekeikre a nagymama vigyáz. A műsorvezető elmondta, hogy a fiúk sincsenek otthon egész nap, a legcélszerűbb, ha Siófokon lábadozik. Hamarosan műanyag merevítést kaphat a lábára a hagyományos gipsz helyett, reméli, azzal már dolgozhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.