Sas József jobban érzi magát, elhagyhatta a kórházat

Forrás: Wikipédia -
betegség Thaiföld Sas József kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hírek érkeztek Sas Józsefről: a humorista egyre jobban érzi magát és a kedve is jó.

Sas József a hónap elején Thaiföldre utazott kikapcsolódni, ám a nyaralás során rosszul lett. A 80 éves humoristát egy különgéppel hozták Magyarországra, és állapotáról azóta nem sokat lehetett tudni. A Ripost most kiderítette, hogy szerencsére már jobban érzi magát és elhagyhatta a kórházat.

Bár még az ünnepi hétvégén is gyenge volt, egyre jobb és jobb lett a kedve, és ahogy hallottam, az étvágya is visszatért, aminek a neje nagyon örült. Ez volt az első igazi jele a javulásnak. A művész úr folyamatosan humorizált, ugratta az ápolókat, akik mindig nagy mosollyal az arcukon jöttek ki a kórterméből. Néha kész kabaré lett az egész osztály. Állítom, hogy a humorával nekem és a többi betegnek is segített a gyógyulásban. Furán fog hangzani, de kicsit hiányzik is, hogy ma délelőtt érte jött a betegszállító, és elvitték Budakeszire. Mindenesetre kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok neki! Kétségem sincs afelől, hogy felépül, hiszen nagyon akarta a gyógyulást, és egy igazi küzdő” – nyilatkozta a kórház egyik betege a lapnak.

Sas József egyre jobban van Forrás: Wikipédia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.