Chai Maibert testmódosító eltávolította egy férfi füleinek közepét – Fotó

Forrás: Facebook/Chai At CALM - Body Modification Practitioner -
fotó fül testmódosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges megjelenést akart egy ausztrál férfi, ezért eltávolíttatta a füleinek közepét. 

Egy fiatal ausztrál férfi különleges megjelenésű akart lenni, erre egy igen bizarr megoldást választott. Úgy döntött, az áhított kitűnést csak testmódosítással érheti el, méghozzá azok között is egy ritka fajtával: a fülét vetette ki, illetve a füleinek a közepét.

Chai Maibert testmódosító eltávolította egy férfi füleinek közepét Forrás: Facebook/Chai At CALM - Body Modification Practitioner

A módosítást Chai Maibert végezte el, aki meg is osztotta az elkészült lyukas fülről a fotókat a közösségi oldalain, amely nem a várt reakciókat váltotta ki. Sokan kinevették az ausztrál férfit, mások pedig elítélték Chai Maibert testmódosítót. Néhány, magát egészségügyi szakértőnek valló kommentelő szerint ez a beavatkozás káros hatással van a hallásra – írja a Daily Mail.

A vásárlásmánia a férfiakat éppúgy érinti, mint a nőkethttp://www.life.hu/drlife/20190312-a-vasarlasfuggoseg-a-ferfiakat-epp-ugy-erinti-mint-a-noket.htmlHallottál már az oniomániáról? Ha a szó idegenül is cseng, az általa jelölt tevékenység már többeknek lehet ismerős. A sokak által ismert vásárlási mániát hívja így a szakirodalom. Aki nem tud megálljt parancsolni a költekezésnek, nemcsak egyszerűen hóbortos és gyenge akaratú. Az oniománia ugyanolyan mániás-kényszeres betegség, függőség, akárcsak az evészavarok, az alkohol- vagy a kábítószerfüggés. De míg az alkoholista le tudja tenni az italt, a szerencsejátékos el tudja kerülni a nyerőgépeket, vásárolnia mindenkinek kell. A vásárlásmániát pont ez teszi olyan veszélyessé. Dr. LifeOrigoDiszlexiával küzd Victoria Beckham: a gyerekek is örököltékhttp://www.life.hu/drlife/20190318-diszlexiaval-kuzd-victoria-beckham-a-gyerekek-is-orokoltek.htmlVictoria Beckham elárulta, diszlexiával küzd, és ezt a problémát örökölték gyermekei is. Dr. Life--Kim Kardashian ébredés után mutatta meg az arcát: pikkelysömörrel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20190318-kim-kardashian-ebredes-utan-mutatta-meg-arcat-pikkelysomorrel-kuzd.htmlKim Kardashian bátran vállalja, hogy az ő teste sem tökéletes: pikkelysömör nehezíti az életét. Dr. Life--Évek óta gluténérzékenységgel küzd Michl Julihttp://www.life.hu/drlife/20190316-evek-ota-glutenerzekenyseggel-kuzd-michl-juli-szineszno.htmlMichl Juli életét évek óta megkeseríti a gluténérzékenység. A színésznő emiatt hét éve diétát tart és bár nagyon odafigyel arra, mit fogyaszt, volt rá példa, hogy a figyelmetlen kiszolgálás miatt veszélyes szituációba került egy vendéglátóhelyen. Dr. LifeOrigoA dietetikus szerint három liter folyadékra van szüksége naponta egy felnőttnekhttp://www.life.hu/drlife/20190316-dietetikus-szerint-harom-liter-folyadekra-van-szuksege-naponta-egy-felnottnek.htmlMintegy három liter folyadékra van szüksége egy átlagos súlyú felnőttnek naponta, a pontos mennyiségét a testsúlya határozza meg – mondta Miháldy Kinga dietetikus szombat reggel az M1 aktuális csatornán. A szakember ismertetése szerint felnőtteknél 10 kilónként 4 deciliter folyadékot kell bevinni naponta, így egy 70 kilogrammos ember esetében ez 2,8 litert jelent.Hozzátette, helytálló az a közvélekedés, miszerint 2–2,5 liter vízre van szüksége egy átlagos súlyú embernek, hiszen a maradékot a táplálkozás során, például gyümölcsökből, zöldségekből vagy egyéb, folyadéktartalmú ételekből lehet fedezni.Dr. LifeOrigoVatta maradt a fülében a fültisztító pálcika használata után: csaknem belehalthttp://www.life.hu/drlife/20190314-vatta-maradt-a-fuleben-a-fultisztito-palcika-hasznalata-utan-csaknem-belehalt.htmlCsaknem az életébe került egy férfinak az, hogy fültisztító pálcikával tisztította ki a fülét. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.