Thaiföldi nyaralásán lett rosszul Sas József

Forrás: Wikipédia -
Sas József rosszullét nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thaiföldön pihent Sas József, amikor is rosszul lett, és kórházba vitték. A visszautat el kellett halasztania és úgy tudni, a biztonság kedvéért egy orvos is vele tart majd, ha arra kerül a sor. 

A humorista a nyaralása alatt lett rosszul, ezért még nem vállalja a hosszú, szinte egy napos hazautat. Hogy minden a legnagyobb rendben menje, egy orvos is vele tart majd - tudta meg a Bors.

"A feleségével utazott Thaiföldre, a tervek szerint a hétvégén érkeztek volna haza. Nagyon féltettem az utazástól, a hőmérséklet-különbségtől, de azt mondta, jól fog esni neki a kikapcsolódás. Mivel azt mondta, pihenni szeretne és a telefonját is kikapcsolja, így én nem beszéltem vele, mióta elutazott" - nyilatkozta a lapnak a 92 éves Baranyi László, aki hosszú évekig rendszeresen fellépett Sas Józseffel a Fészek Művészklubban és a munkakapcsolaton kívül baráti viszonyt is ápolnak egymással. Hozzátette, hogy októberben egy orvosi vizsgálat után kötelezték a keringési zavarokkal küzdő Sas Józsefet pihenésre a szakemberek. Ugyanakkor a humorista egészségi állapota javulásnak indult, ezért is vágott bele a tengerentúli utazásba.

Forrás: Wikipédia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.