Hatéves lett az agy nélkül született kisfiú

agy baba kisfiú gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi orvosi szenzáció az agy nélkül született Noah, akinek a szervezete idővel elkezdte visszanöveszteni az agyát.

Noah Wall nyitott gerinccel látta meg a napvilágot, és az agyának csupán két százaléka fejlődött ki. Az orvosok nem sok jóval biztatták a szülőket, még ők sem hittek benne, hogy a kicsi sokáig élhet.

A fiú azonban mindannyiukra rácáfolt: immár hatesztendős, boldog gyermek. Tud beszélni, önállóan enni, és már a lábait is képes mozgatni.

A The Sun azt írja, Noah szervezete tovább harcol, és egy különleges kezelés során elkezdte visszanöveszteni az agyát.

A rendellenességre egyébként már a terhesség során fény derült, az orvosok akkor abortuszt javasoltak az édesanyának, aki azonban hallani sem akart erről. A szülők továbbra is bizakodóak, reménykednek benne, hogy a fiuk egyszer valóban teljes életet élhet.

Oroszlán Szonját nem skatulyázzák be úgy Amerikában, mint itthonhttp://www.life.hu/sztarok/20190222-oroszlan-szonjat-nem-skatulyazzak-be-ugy-amerikaban-mint-itthon.htmlOroszlán Szonjának hiányoznak a magyar ételek, de szeret Amerikában élni. Elárulta, miért. TV + SztárokOrigoMeghan Markle barátai fizették ki a több mint 55 milliós babaváró bulithttp://www.life.hu/sztarok/20190222-meghan-markle-baratai-fizettek-ki-a-tobb-mint-55-millios-babavaro-bulit.htmlMeghan Markle babaváró bulija elképesztő összegbe került, és a barátai fizették ki. TV + Sztárok--Majka nyilatkozott Curtis állapotáról: másfél évet adott nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190222-majka-nyilatkozott-curtis-allapotarol-masfel-evet-adott-neki.htmlCurtis Balázsék reggeli műsorában beszélt az elvonókúrájáról és arról, hogyan tervezi a jövőjét. Erről most Majka is nyilatkozott. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea elárulta, miket vár el a következő választottjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190222-varkonyi-andrea-elarulta-miket-var-el-kovetkezo-valasztottjatol.htmlVárkonyi Andi a szerelemről tartott előadást, és habár ez nem róla szólt, magáról is beszélt. Elárulta, számára mi fontos egy férfiban. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályaihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-kicsaptak-a-biztositekot-a-profi-baseballjatekos-trevor-bauer-randizasi-szabalyai.htmlA profi baseballjátékos őszintén ismertette, milyen szabályokat követ a randizás során, az emberek pedig kiakadtak rajta. TV + SztárokOrigoSzakított párjával a TV2 műsorvezetője, Szabó Dórihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-szakitott-parjaval-a-tv2-musorvezetoje-szabo-dori.htmlSzakított párjával Szabó Dóri, a TV2 műsorvezetője. Most először beszélt a fájdalmas időszakról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.