A szakértő szerint Diana nem volt várandós, amikor elhunyt

Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle -
Diana halál fogamzásgátlás Diana hercegnő várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus autóbalesetben hunyt el Diana hercegnő 1997-ben. A halálát számos összeesküvés-elmélet övezi, többen úgy vélték, hogy várandós lehetett a baleset idején. Ezzel kapcsolatban most kiderült az igazság. 

Számos összeesküvés-elmélet övezi Diana hercegnő 1997-ben bekövetkezett halálát. Az autóbaleset körülményeit és Lady D egészségi állapotát is firtatták már. Többen például úgy vélték, hogy várandós lehetett a baleset idején.

Angela Gallop professzor az Amikor a kutyák nem ugatnak (When the Dogs Don't Bark) című könyvében erről is ír. A The Sun cikke szerint a professzor kulcsszerepet játszott abban, hogy megállapítsák az igazságot ezzel kapcsolatban. Eszerint Diana nem volt várandós, és fogamzásgátló tablettát sem szedett a baleset idején.

Diana minden bizonnyal nem volt várandós a halálakor Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle

David Cowan professzor, a londoni King's College igazságügyi és kábítószer-felügyeleti osztályának vezetője felelt a vérvizsgálatért, amely megállapíthatta volna a terhességet. Diana vérátömlesztést is kapott, az összes teszt eredménye negatív volt, ami azt jelenti, hogy nagyon valószínű, hogy nem volt várandós, és nem szedett fogamzásgátlót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.