Kigyógyult a rákból Grecsó Krisztián

daganat tünetmentes Grecsó Krisztián gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Grecsó Krisztián tünetmentes, a napokban kapta a jó hírt.

Grecsó Krisztián író jó hírt kapott, a kezelése utáni első kontrollvizsgálat eredménye negatív lett. A hírt az RTL Klub híradójában közölte, el is érzékenyült. Az írónak úgynevezett fej-nyaki daganata volt, amely HPV vírus miatt alakult ki nála. A kórról legelőször két hónapja vallott, akkor még csak gyógyulóban volt.

Grecsó Krisztiánnak a napokban jelenik meg új regénye, a Vera.

A szívet védő jó éjszakai alvás egyik rejtélyét fedték fel amerikai kutatókhttp://www.life.hu/drlife/20190216-a-szivet-vedo-jo-ejszakai-alvas-egyik-rejtelyet-fedtek-fel-amerikai-kutatok.htmlAmerikai kutatók közelebb kerültek annak a rejtélynek a megfejtéséhez, hogy miként védi a szívet egy jó éjszakai alvás. Dr. LifeOrigoSzéklettel szennyeződhet a fogkefe, ha a vécé a fürdőszobában vanhttp://www.life.hu/drlife/20190216-szeklettel-szennyezodhet-a-fogkefe-ha-a-vece-a-furdoszobaban-van.htmlAhol a vécé a fürdőszobában van, ott bizony a baktériumok is elszaporodnak és szétterjednek olyan tárgyakon, amelyeken nem akarnánk mondjuk székletet találni. Dr. LifeThinkstockIzomszakadást szenvedett az Exatlon Hungary versenyzője, Kása Andráshttp://www.life.hu/drlife/20190215-izomszakadast-szenvedett-az-exatlon-hungary-versenyzoje-kasa-andras.htmlIzomszakadás miatt fel kellett adnia az Exatlon Hungaryt Kása Andrásnak. Dr. LifeOrigoHírt adott magáról az anorexiás blogger: orvosi kezelést kaphttp://www.life.hu/drlife/20190214-hirt-adott-magarol-az-anorexias-blogger-orvosi-kezelest-kap.htmlVisszatért a közösségi oldalra Eugenia Cooney blogger, aki anorexiával küzd. Korábban a rajongói nagyon aggódtak érte, sokan már a halálhírét keltették. Dr. LifeOrigoKarok és lábak nélkül született a kisfiú, nem sok esélyt adnak neki, de életben maradthttp://www.life.hu/drlife/20190214-karok-es-labak-nelkul-szuletett-a-kisfiu-nem-sok-eselyt-adnak-neki-de-eletben-maradt.htmlNincsenek karjai, lába, de a szívében, az idegrendszerében és a genitáliáknál is súlyos hiányosságokkal küzd a tavaly szeptemberben született RJ Wilson. Tetra-amelia-szindrómában szenved, az orvosok nem sok esélyt adnak neki, mégis életben maradt. Dr. LifeNem fognak eltűnni a vörös hajú emberekhttp://www.life.hu/drlife/20190214-nem-fognak-eltunni-a-voros-haju-emberek.htmlRégóta fennáll az a tévhit, hogy a vörös hajért felelős gén el fog tűnni, ám ez nem igaz. Erre nincs tudományos magyarázat. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.