Hírt adott magáról az anorexiás blogger: orvosi kezelést kap

betegség blogger anorexia kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatért a közösségi oldalra Eugenia Cooney blogger, aki anorexiával küzd. Korábban a rajongói nagyon aggódtak érte, sokan már a halálhírét keltették.

Eugenia Cooney egy 24 esztendős blogger, akit az Instagramon több mint 500 ezren, a YouTube-on pedig 1,2 millióan követnek. Jó ideje azonban egyáltalán nem posztolt a közösségi oldalakra, meg is ijedtek a rajongói. Sokan már a halálhírét keltették, a fiatal nő ugyanis csont és bőr.

Eugenia most visszatért, elnézést kért a távolmaradásáért, és még egy kis türelemre intette a követőit, ugyanis, mint írja, orvosi kezelést kap.

A követői egyébként már régóta könyörögtek neki, hogy végre kezeltesse magát – számolt be róla a What's Trending.

Zsédát felkérték arra, hogy értékelje a német eurovíziós válogató dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20190214-zsedat-felkertek-arra-hogy-ertekelje-a-nemet-eurovizios-valogato-dalait.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Zsédát, a német eurovíziós válogató dalait értékelheti. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTóth Gabi és Krausz Gábor első évfordulójukat ünneplikhttp://www.life.hu/sztarok/20190214--toth-gabi-es-krausz-gabor-elso-evfordulojukat-unneplik.htmlEgy éve szeretett egymásba Tóth Gabi és Krausz Gábor: az évfordulót romantikus poszttal ünnepelte az énekesnő. TV + SztárokOrigoBírságot szabott ki a Rádió 1-re Balázsék miatt az NMHHhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-birsagot-szabott-ki-a-radio-1re-balazsek-miatt-az-nmhh.htmlA Balázsék című műsor bírságot kapott egyik adásuk miatt: a halmozottan megjelenő szexuális utalásokkal volt baj. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHosszú Katinka tagadta, hogy vitái lennének az úszótársaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-hosszu-katinka-tagadta-hogy-vitai-lennenek-az-uszotarsaival.htmlImmár szent a béke Hosszú Katinka és úszótársai között. Korábban a konditerem-használaton vitáztak a sportolók. TV + Sztárok--Zaklatták a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20190214-zaklattak-a-joban-rosszban-sztarjat-nagy-katalint.htmlZaklatás áldozata lett a Jóban Rosszban sztárja, Nagy Katalin. TV + Sztárok--Weisz Fanniék és Tokár Tomiék sem ünneplik a Valentin-napothttp://www.life.hu/sztarok/20190214-weisz-fanniek-es-tokar-tomiek-sem-unneplik-a-valentinnapot.htmlItt a Valentin-nap, így az utcán virágcsokorral és lufikkal szaladgáló férfiakba ütközhetünk. Weisz Fanniék és Tokár Tomiék azonban nem ünneplik a szerelmesek napját. El is árulták, hogy miért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.