Cristiano Ronaldo édesanyja mellrákkal küzd: az életéért harcol

Forrás: AFP/Marco Bertorello -
mellrák Cristiano Ronaldo anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo édesanyjának újra fel kell vennie a harcot a rákkal: az életéért küzd. 

Cristiano Ronaldo édesanyjának újra harcolnia kell a mellrák ellen. 2007-ben egy daganatot távolítottak el a melléből és szerencsésen felépült a súlyos betegségből, de most kiújult a daganat. A 64 éves Dolores Aveiro elismerte, hogy újabb műtéten esett át.

Nagyon beteg a focista édesanyja Forrás: AFP/Marco Bertorello

Megoperálták Madridban a másik mellemet, sugárkezelést kapok, most az életemért harcolok"mondta egy portugál tévéállomásnak. Részletekbe azonban nem bocsátkozott, azt sem árulta el, hogy mikor volt az operáció.

Négyórás műtéten esett át Gercsák Szabina cselgáncsozóhttp://www.life.hu/drlife/20190208-neyoras-muteten-esett-at-gercsak-szabina-cselgancsozo.htmlGercsák Szabina világ- és Európa-bajnok magyar cselgáncsozó négy órás műtéten esett át csütörtökön. Dr. LifeOrigoMinimum hat órát kell aludnunk naponta, hogy megőrizzük a szívünk egészségéthttp://www.life.hu/drlife/20190207-minimum-hat-orat-kell-aludnunk-naponta-hogy-megorizzuk-szivunk-egeszseget.htmlKiderült: minimum napi hat óra alvás szükséges ahhoz, hogy a szívünk egészséges maradjon. Dr. LifeOrigoKiderült, hogy stroke-ot kapott a férfi, aki a rokonság előtt kezdett maszturbálni (18+)http://www.life.hu/drlife/20190207-kiderult-hogy-strokeot-kapott-a-bacsi-aki-a-rokonsag-elott-kezdett-maszturbalni.htmlEgy férfi a rokonok előtt kezdett el maszturbálni. Kiderült, hogy stroke-ja van. Dr. LifeOrigoOzzy Osbourne kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20190207-ozzy-osbourne-korhazba-kerult.htmlOzzy Osbourne az influenza szövődményei miatt a kórházban kötött ki. Dr. Life--Dr. Novák Hunor figyelmeztet, hogy dr. Gyarmati Andrea valótlanságot terjeszt a tejről http://www.life.hu/drlife/20190207-novak-hunor-figyelmeztet-hogy-dr-gyarmati-andrea-valotlansagot-terjeszt-a-tejrol.htmlDr. Novák Hunor Facebook-oldalán figyelmeztet, hogy dr. Gyarmati Andrea valótlanságot terjeszt a tejről. Dr. Life--A magyar határnál kapták el azt az olasz parkolóőrt, aki plasztikai sebésznek adta ki magáthttp://www.life.hu/drlife/20190206-a-magyar-hatarnal-kaptal-el-azt-az-olasz-parkoloort-aki-plasztikai-sebesznek-adta-ki-magat.htmlA magyar határnál kapták el a rendőrök azt az olasz férfit, aki plasztikai sebésznek adta ki magát Romániában. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.