ValóVilág 9: sérülten állt ki VV Hunor ellen ÉNB Roland

ÉNB Roland sérülés boksz VV Hunor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sérülten állt ki az Éjjel-Nappal Budapest sztárja VV Hunor ellen a ValóVilág 9-ben megrendezett bokszmeccsen. 

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja megsérült, de nem foglalkozott vele. Már az edzéseken lerobbant, de tovább készült a ValóVilág 9 játékosai ellen rendezett bokszgálára. ÉNB Roland Hunorral csapott össze, és a sorozatsztár került ki győztesen a megméretésből, ezt néhány bordája bánja.

ÉNB Roland megsérült Forrás: Instagram/Nébald Olivér

"Az edzésen Joe megütötte az oldalamat, és bár már akkor is fájt, hajtott az adrenalin, ezért nem törődtem vele. Bár nem tudtam a hasamon aludni, és folyamatosan fájt, ringbe szálltam, ráadásul úgy, hogy fájdalomcsillapítót sem vettem be. Végül elmentem orvoshoz, ahol kiderült, zúzódott a bordám, sőt, nem kizárt, hogy meg is repedt" – mondta a Blikknek ÉNB Roland.

Amputálni kellett egy nő ujját azután, hogy manikűrösnél járthttp://www.life.hu/drlife/20190205-amputalni-kellett-egy-no-ujjat-azutan-hogy-manikurosnel-jart.htmlNagyon megjárta egy ausztrál nő, akinek elrontották a manikűrjét és az elfertőződött seb miatt amputálni kellett az egyik ujját. Dr. LifeOrigoFelhagyott a szőrtelenítéssel a 31 éves nő, Milena Jonas: így néz ki a testehttp://www.life.hu/drlife/20190205-felhagyott-a-szortelenitessel-milena-jonas-igy-nez-ki-a-teste.htmlFérje bátorítására felhagyott a szőrtelenítéssel az anyuka: megmutatta, hogyan néz ki a teste természetesen. Dr. Life--Vérömlenyt szívtak le VV Soma torkábólhttp://www.life.hu/drlife/20190205-veromlenyt-szivtak-le-vv-soma-torkabol.htmlVV Soma torkából egy golflabda nagyságú vérömlenyt szívtak le. Dr. LifeOrigoBenkő László orvosnál járt: nem tért vissza a rákhttp://www.life.hu/drlife/20190205-benko-laszlo-orvosnal-jart-nem-tert-vissza-a-rak.htmlJó hírt közölt orvosa Benkő Lászlóval. A legendás zenésznél néhány évvel ezelőtt diagnosztizáltak májrákot. Most esett át az újabb negyedéves ellenőrzésen, mely után boldogan térhetett haza. Dr. Life--Több millió éves meteorból származó anyaggal gyógyítaná a rákot egy tudóscsoporthttp://www.life.hu/drlife/20190205-tobb-millio-eves-meteorbol-szarmazo-anyaggal-gyogyitana-a-rakot-egy-tudoscsoport.htmlÁrtalmatlan az egészségre, de a rákos sejteket elpusztítja az az anyag, amelyet egy lézeres eljárásnak köszönhetően abból a meteorból nyernek ki, amely több millió évvel ezelőtt elpuszította a dinoszauruszokat – állítja egy kutatócsoport. Dr. LifeOrigoEzekkel próbálkozz, ha kellemetlen szagú a vaginádhttp://www.life.hu/drlife/20190205-ezekkel-probalkozz-ha-kellemetlen-szagu-a-vaginad.htmlA hüvely illata minden embernél változó, de ha valaki azt veszi észre, hogy a szokottnál kellemetlenebb, erősebb lett a szaga, az gyakran a pH-érték felborulását jelenti. Ezeket tegyük, ha ilyesmit tapasztalunk. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.