Műtik Nagy Feró térdét – Fotó

Fotó: Mudra László - Origo -
műtét Nagy Feró térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró ma esik túl a térdműtétjén, amelyet már régóta halogatott. A zenész még posztolt az operáció előtt. 

Nagy Feró már régóta szenvedett a rossz térde miatt, ezért úgy döntött, nem húzza tovább a műtétet. Összeszedte a bátorságát, és orvosai megjelöltek egy időpontot az operációra, méghozzá a mai napot. A zenész a műtét előtt még posztolt a közösségi oldalára, jelezve, hogy minden rendben van, de azért fél egy kicsit. Korábban elmondta, várhatóan hamar felépül majd a műtét után.

"A Siófoki álom Team, műtét előtt. Azért a zabszem nem fért be" – írta a zenész a fotóhoz.

Szily Nórának nagy fájdalmai vannak, a térdét sem tudja behajlítanihttp://www.life.hu/drlife/20190206-szily-noranak-nagy-fajdalmai-vannak-terdet-sem-tudja-behajlitani.htmlSzily Nóra nincs jól: a térdét is alig tudja behajlítani az után, hogy nekirohant egy kutya, és elesett. Dr. Life--ValóVilág 9: sérülten állt ki VV Hunor ellen ÉNB Rolandhttp://www.life.hu/drlife/20190206-valovilag-9-serulten-allt-ki-vv-hunor-ellen-enb-roland.htmlSérülten állt ki az Éjjel-Nappal Budapest sztárja VV Hunor ellen a ValóVilág 9-ben megrendezett bokszmeccsen. Dr. Life--Amputálni kellett egy nő ujját azután, hogy manikűrösnél járthttp://www.life.hu/drlife/20190205-amputalni-kellett-egy-no-ujjat-azutan-hogy-manikurosnel-jart.htmlNagyon megjárta egy ausztrál nő, akinek elrontották a manikűrjét és az elfertőződött seb miatt amputálni kellett az egyik ujját. Dr. LifeOrigoFelhagyott a szőrtelenítéssel a 31 éves nő, Milena Jonas: így néz ki a testehttp://www.life.hu/drlife/20190205-felhagyott-a-szortelenitessel-milena-jonas-igy-nez-ki-a-teste.htmlFérje bátorítására felhagyott a szőrtelenítéssel az anyuka: megmutatta, hogyan néz ki a teste természetesen. Dr. Life--Vérömlenyt szívtak le VV Soma torkábólhttp://www.life.hu/drlife/20190205-veromlenyt-szivtak-le-vv-soma-torkabol.htmlVV Soma torkából egy golflabda nagyságú vérömlenyt szívtak le. Dr. LifeOrigoBenkő László orvosnál járt: nem tért vissza a rákhttp://www.life.hu/drlife/20190205-benko-laszlo-orvosnal-jart-nem-tert-vissza-a-rak.htmlJó hírt közölt orvosa Benkő Lászlóval. A legendás zenésznél néhány évvel ezelőtt diagnosztizáltak májrákot. Most esett át az újabb negyedéves ellenőrzésen, mely után boldogan térhetett haza. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.