Felhagyott a szőrtelenítéssel a 31 éves nő, Milena Jonas: így néz ki a teste

Forrás: NORTHFOTO -
rendellenesség szőrtelenítés szőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje bátorítására felhagyott a szőrtelenítéssel az anyuka: megmutatta, hogyan néz ki a teste természetesen.

Mindennap órákat töltött az édesanya azzal, hogy szőrtelenítsen. A hirsutizmus nevű túlzott szőrnövekedéssel járó betegség miatt ugyanis az áltagosnál jóval dúsabb volt mindenhol a szőrzete. A 31 éves Berlinben élő Milena Jonas az elmúlt 15 évben folyamatosan harcolt azért, hogy megfeleljen az elvárásoknak, és olyan csupasz legyen, akár egy szupermodell egészen addig, amíg férje, Denny fel nem hívta a figyelmét arra, hogy nincs szüksége erre a procedúrára ahhoz, hogy szép legyen.

Milena nem szégyelli, hogy szőrös Forrás: NORTHFOTO

Hozzátette, nem kell engednie a társadalmi nyomásnak csak azért, hogy beilleszkedjen. Milena ezek után felhagyott a szőrtelenítéssel, bár eleinte aggódott, hogy igénytelennek fogják tartani a szőrös teste miatt. Félelmei ellenére megosztotta a közösségi oldalakon a borotválatlan testét, hogy ösztönözzön vele másokat.

Milena megmutatta a szőrös lábát és hasát is Forrás: NORTHFOTO
Több millió éves meteorból származó anyaggal gyógyítaná a rákot egy tudóscsoporthttp://www.life.hu/drlife/20190205-tobb-millio-eves-meteorbol-szarmazo-anyaggal-gyogyitana-a-rakot-egy-tudoscsoport.htmlÁrtalmatlan az egészségre, de a rákos sejteket elpusztítja az az anyag, amelyet egy lézeres eljárásnak köszönhetően abból a meteorból nyernek ki, amely több millió évvel ezelőtt elpuszította a dinoszauruszokat – állítja egy kutatócsoport. Dr. LifeOrigoEzekkel próbálkozz, ha kellemetlen szagú a vaginádhttp://www.life.hu/drlife/20190205-ezekkel-probalkozz-ha-kellemetlen-szagu-a-vaginad.htmlA hüvely illata minden embernél változó, de ha valaki azt veszi észre, hogy a szokottnál kellemetlenebb, erősebb lett a szaga, az gyakran a pH-érték felborulását jelenti. Ezeket tegyük, ha ilyesmit tapasztalunk. Dr. LifeOrigoBalesetet szenvedett Douglas Costa, a Juventus focistájahttp://www.life.hu/drlife/20190205-balesetet-szenvedett-douglas-costa-a-juventus-focistaja.htmlOlaszországban szenvedett autóbalesetet Douglas Costa, a Juventus FC focistája. Egyelőre tisztázatlanok az eset körülményei. Dr. Life--ValóVilág 9: Hunort a mentők vitték kórházba a villábólhttp://www.life.hu/drlife/20190204-valovilag-9-hunort-a-mentok-vittek-korhazba-a-villabol.htmlAz Éjjel-nappal Budapest szereplőivel vívtak bokszmérkőzést a ValóVilág 9 játékosai. Renit kórházba kellett vinni a válla miatt, de Hunor is a mentőautóban kötött ki. Dr. Life--Orrgondok – Avagy az orr szerepe a felső légúti fertőzésekkel szembenhttp://www.life.hu/drlife/20190131-az-orrnyalkahartya-szerepe-az-egeszsegmegorzesben.htmlAz orr nem csupán a külvilág ingereinek érzékelésében, de az egészségmegőrzésben is fontos szerepet játszik, mégsem tulajdonítunk neki túl nagy jelentőséget. Legtöbbször csak akkor veszünk tudomást a létezéséről, ha valamilyen oknál fogva zavar támad a működésében, például megbetegszünk, és az orrdugulás következtében a légzésünk nehezítetté válik. De vajon mitől történhet meg mindez, és hogyan állíthatjuk helyre a megszokott rendet? Dr. LifeOrigoElkezdődött az allergiaszezonhttp://www.life.hu/drlife/20190204-elkezdodott-az-allergiaszezon.htmlA szokásosnál jóval hamarabb, február elején elkezdődött az allergiaszezon. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.