Őszintén vallott súlyos betegségéről Andy Vajna egy évekkel ezelőtti interjúban

Fotó: Pozsonyi Janka -
betegség Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2011-ben adott interjút a Playboynak Andy Vajna. A filmproducernél 2009-ben diagnosztizáltak rákot: később elmondta, miként állt hozzá a betegségéhez. 

„Számomra az volt a legfontosabb, hogy megértsem a betegséget. Hogy legyen egy elképzelésem arról, miként tudom legyőzni. És higgyek benne. Mert az elején a különböző orvosok különböző terápiákat javasoltak. És ha megálltam volna az elsőnél, akkor lehet, hogy nem lennék ma itt. Addig kerestem, amíg tényleg megértettem, hogy mi az a módszer, ami a legjobban segít. Ez eltartott körülbelül hat hónapig” – nyilatkozta Vajna a nyuszis magazinnak.

„Az ember azt hiszi, hogy változni fog (...) Hogy megpróbálja átértékelni az életét. De ez rövid ideig tart, mert az ember memóriája is nagyon gyorsan gyógyul. És amikor azt gondolod, hogy meggyógyultál, visszaáll minden a régi kerékvágásba, és ugyanazzal az energiával és hőfokkal veted bele magad a munkába és az életbe” – vélekedett a betegsége legyőzés után a kormánybiztos.

Andy Vajna Fotó: Pozsonyi Janka

2009-ben diagnosztizáltak rákot Andy Vajnánál: leküzdötte a betegségethttp://www.life.hu/drlife/20190120-2009ben-diagnosztizaltak-rakot-andy-vajnanal-akkor-lekuzdotte-a-betegseget.htmlA január 20-án elhunyt kormánybiztos, Andy Vajna tíz éve küzdött egészségi gondokkal. Először2009-ben rákot diagnosztizáltak nála, a kezelések segítségével kigyógyult a betegségből, később, 2016 elején több napig feküdt egy budai szívklinikán a korábbi lábműtétek szövődményeként jelentkező érproblémái miatt. Dr. Life--Hat hétig lesz elvonón Curtis: elbúcsúzott követőitőlhttp://www.life.hu/drlife/20190109-hat-hetig-lesz-elvonon-curtis-elbucsuzott-kovetoitol.htmlAz Instagramján köszönt el rajongóitól a drogelvonóra induló Curtis. Dr. Life--Elesett, és eltörte a combcsontját Zámbó Jimmy édesanyja, Anna nénihttp://www.life.hu/drlife/20181231-elesett-es-eltorte-a-combcsontjat-zambo-jimmy-edesanyja.htmlAz idős, szívbeteg asszony megszédült, elesett, és eltörte a combcsontját, valamint három bordáját. Anna nénit azonnal kórházba vitték, idős kora ellenére pedig az orvosok kénytelenek voltak megoperálni, több helyen összecsavarozták a combcsontját. Dr. LifeOrigoA katonaság alatt, őrségben fagytak el Antal Imre ujjai, ezért kellett felhagynia a zongorázássalhttp://www.life.hu/drlife/20181123-a-katonasag-alatt-orsegben-fagytak-el-antal-imre-ujjai-ezert-kellett-felhagynia-a-zongorazassal.htmlAzt a nagyközönség is tudta, hogy a jobb keze ízületi gyulladása miatt kényszerült elhagyni a zongoraművészi pályát a hetvenes évek elején Antal Imre. Hogy mi okozta a betegséget, arról azonban a művész soha nem beszélt, de most Koncz Gábor elárulta. Dr. LifeOrigoA katonaság alatt, őrségben fagytak el Antal Imre ujjai, ezért kellett felhagynia a zongorázássalhttp://www.life.hu/drlife/20181123-a-katonasag-alatt-orsegben-fagytak-el-antal-imre-ujjai-ezert-kellett-felhagynia-a-zongorazassal.htmlAzt a nagyközönség is tudta, hogy a jobb keze ízületi gyulladása miatt kényszerült elhagyni a zongoraművészi pályát a hetvenes évek elején Antal Imre. Hogy mi okozta a betegséget, arról azonban a művész soha nem beszélt, de most Koncz Gábor elárulta. Dr. LifeOrigo40 napig nem ment vécére a férfi: nagyon veszélyes, amit csinálthttp://www.life.hu/drlife/20181028-40-napig-nem-ment-vecere-a-ferfi-nagyon-veszelyes-amit-csinalt.htmlEgy férfit félreállított a rendőrség, és mielőtt a kocsijához értek volna, látták, hogy valamit lenyel. Feltételezték, hogy a becsomagolt kábítószert próbálja eltüntetni ily módon. Őrizetbe vették, és figyelték, vagyis csak figyelni akarták a székletét, de ő 40 napig nem volt hajlandó elvégezni a nagydolgát, igaz, alig evett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.