Senkivel sem érintkezhetett az elvonókúra első napjaiban Curtis: ezt ígérte a menyasszonya

Forrás: Insatgram/Curtis -
drogelvonó Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még családtagjaival és legfőbb támaszával, menyasszonyával sem érintkezhetett a rapper. Látogatót nem fogadhat, és egyelőre telefonhívást sem engedélyeznek neki, csak orvosaival beszélgethet. Így próbálják mindentől megóvni, ami a gyógyulását akadályozhatja.

„Tíz napig semmilyen módon nem tudok vele beszélni, és bemenni hozzá. Majd utána lesz rá alkalom, egyszer-egyszer talán. Egyelőre csak érdeklődöm utána az orvosoknál. Nagyon készségesek, aranyosak, úgyhogy minden este hívom őket. Atti hála istennek jól van” – árulta el Kriszti.

Forrás: Insatgram/Curtis

„Nagyon rosszul viselem ezt az időszakot, de nem kifejezetten azért, mert ő most nincs itt, hanem a rosszindulatú emberek miatt, és amiért eljutottunk idáig. Borzasztóan örültem, hogy ő ezt felismerte, és így döntött” – nyilatkozta a Mokkában, ám a Blikk kérdésére azt válaszolta, többet nem szeretne mondani.

„Attival megbeszéltük, hogy sehol nem nyilatkozunk, és ehhez tartom is magam. A Mokkával kivételt tettem, hogy megvédjem magunkat. Nagyon sok volt ez a felhajtás neki és nekem is” – jelentette ki Kriszti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.