Selma Blair szklerózis multiplexben szenved, fél a bénulástól

betegség szenvedés szklerózis multiplex Selma Blair fájdalom bénulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már bottal jár a Dr. Szöszi szklerózis multiplexszel küzdő színésznője, Selma Blair. Az utóbbi napokban hosszú Instagram-posztban beszélt állapotáról és arról, hogyan éli meg a mindennapok nehézségeit. 

Ahogy mi is beszámoltunk róla: Selma Blair, a Dr. Szöszi sztárja szklerózis multplexszel küzd. Kezdetben nem vett tudomást a tünetekről, valószínű, hogy hosszú évek óta él együtt a betegséggel.

A Bors kiszúrta, hogy a napokban nemcsak kisfiával posztolt egy közös képet, hanem egy olyat is, amelyen egy játékmackóval szerepel. Itt részletesen írt állapotáról megrendítő sorokat.

Állandó szorongással küzd, egyáltalán nem kényelmes számára ez az állapot. „Kimenni és társasági életet élni nagy árral jár. Egyedül érezzük magunkat annak ellenére, hogy az isteni gondviselés és a szeretet körülvesz minket” – írta a színésznő.

„Az emberek írnak nekem és kérdezik, hogyan csinálom. Próbálom a legjobbat nyújtani. Ám fuldoklom a fájdalomtól és amit elvesztettem...” – folytatta Selma Blair, aki igyekszik teljes életet élni és mindent megadni fiának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.