Kórházba került az anorexiás ikerpár: a modelliskola sarkallta őket fogyásra

fogyás anorexia kórház modelliskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dasha és Masha a modelliskola hatására annyira lefogyott, hogy végül a kórházban kötöttek ki. Csaknem az életükbe került a koplalás.

Dasha és Masha tinédzserként kezdték el modellkarrierjüket. Hiába volt vékony testalkatuk, a modelliskolában azt mondták nekik, fogyniuk kell. A lányok megfogadták a tanácsot, és diétába kezdtek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Twins Belek. Turkey #siamelegancehotel #photomodel #twins #alanya #twotwixsticks

Dasha Ledeneva (@dashenka_ledeneva) által megosztott bejegyzés,

Ezért viszont súlyos árat fizettek: annyira vékonyak lettek, hogy kórházba kerültek. Egyikük 36, másikuk pedig 40 kilósra fogyott. Az orvosok épp az utolsó pillanatban segítettek rajtuk, az anorexiás lányokat szinte élő hullaként vitték be.

Szerencsére túlélték az esetet, és egy öthetes terápia segített nekik. A 15. születésnapjukat még a kórházban töltötték, de ma már otthon vannak – számolt be róla a Daily Star.

Rubint Réka elárulta, miért sírt, amikor eljöttek a Maldív-szigetekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-rubint-reka-elarulta-miert-sirt-amikor-eljottek-a-maldivszigetekrol.htmlAlakreform tábort tartott Rubint Réka és Schobert Norbi a Maldív-szigeteken. Réka elárulta, hogy sírt, amikor ott kellett hagyniuk a paradicsomi helyszínt, hiszen nagyon jól érezték magukat. Arról is beszélt, hogyan birkózik meg a negatív kommentekkel. TV + SztárokOrigoTöréses sérüléseket szenvedett a Fülöp herceg kocsijával ütköző autó egyik utasahttp://www.life.hu/sztarok/20190118-toreses-seruleseket-szenvedett-a-fulop-herceg-kocsijaval-utkozo-auto-egyik-utasa.htmlKórházi ellátást igénylő töréses sérüléseket szenvedett annak az autónak az egyik utasa, amely csütörtök este a brit uralkodó férjének járművével ütközött össze. A rendőrség pénteki tájékoztatása szerint az edinburghi herceg kocsijával ütköző autóban egy csecsemő is utazott, de neki nem történt baja.TV + Sztárok--Terecskei Rita elárulta, miért vonult vissza a médiaszereplésektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-terecskei-rita-elarulta-miert-vonult-vissza-a-mediaszereplesektol.htmlTerecskei Rita csak nagyon ritkán látható a médiában, ami egy tudatos döntés volt a részéről. Elárulta, miért határozott így. TV + SztárokOrigoSaját talkshow-val jelentkezett VV Reni - Vicces videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-sajat-talkshowval-jelentkezett-vv-reni.htmlVV Reni egy vicces talkshow-t prezentált a villalakóknak. TV + SztárokOrigoKiderült, miért emelt kezet Ruttkai Évára Latinovits Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-kiderult-miert-emelt-kezet-ruttkai-evara-latinovits-zoltan.htmlLáng József a néhai Latinovits Zoltán pályatársaként a színész sok titkát ismerte, azt is tudja, miért emelt kezet Latinovits a szerelmére, Ruttkai Évára. TV + SztárokOrigoJobb ember leszek kampány: januárban a sztárok is minden nap kimondják azt a szót, hogy szeretlekhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-jobb-ember-leszek-kampany-januarban-a-sztarok-is-minden-nap-kimondjak-azt-a-szot-hogy-szeretlek.htmlA Life.hu 2019-ben elindította Jobb ember leszek kampányát. Januári kihívásunkban arra buzdítjuk olvasóinkat, hogy minden nap mondják el egy-egy szerettüknek, mennyire szeretik őket.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.