Leukémiát diagnosztizáltak a Barátok közt sztárja, Gyebnár Csekka vőlegényénél

terápia Gyebnár Csekka leukémia kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leukémiát diagnosztizáltak az orvosok a Barátok közt sztárja, Gyebnár Csekka párjánál.

A Barátok közt sztárját, Gyebnár Csekkát és párját, Istit sokkolta az orvos diagnózisa, miszerint a férfinak leukémiája van. A szakember egyből a kemoterápiát ajánlotta, ők azonban elutasították és úgy döntöttek, alternatív megoldást választanak.

Egy rokon megerősítette az elhatározásukat: az eredmények alapján nem feltétlenül szükséges egyelőre kemó. Így a pár áttért az egészséges életmódra, rendszeresen sportolnak és sokkal jobban odafigyelnek az étkezésükre. Ettől az eredmények is jobbak lettek, egyelőre azonban nem nyugodhatnak meg.

Járunk jógázni, sportolni, és ami nagyon fontos, pihentetni kell a szervezetet. Mindez meghozta a gyümölcsét, a leletek egyre jobbak. Tudjuk, hogy nem dőlhetünk hátra, mert bár az eredmények jók, még nem vagyunk a végén, és ki tudja, leszünk-e valaha. Továbbra is járunk a terápiákra és kéthavonta kontrollra, talán még hosszú éveken át. De úgy tűnik, sikerült elkerülni a kemoterápiát...” – nyilatkozta a színésznő a Best magazinnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Végre kettesben❤️❤️❤️

Gyebnár Csekka (@csekka) által megosztott bejegyzés,

Varga Viktor maga szúrta át mellbimbóját: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190111-varga-viktor-maga-szurta-at-mellbimbojat.htmlVarga Viktor saját magának készített mellbimbópiercinget. Az erről készült videót Facebookon is megosztotta. TV + SztárokOrigoÍgy néznek ki az ikerlányok, akik Rachel és Ross kislányát alakították a Jóbarátokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-neznek-ki-az-ikerlanyok-akik-rachel-es-ross-kislanyat-alakitottak-a-jobaratokban.htmlEmlékszel még a Rachel és Ross tündéri kisbabájára a Jóbarátokból? A kis Emmát valójában két ikerlány alakította a sorozatban, akik lassan felnőtt nővé cseperednek. TV + Sztárok--Így érzi most magát Cserhalmi Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-igy-erzi-most-magat-cserhalmi-gyorgy.htmlCserhalmi György az utóbbi négy évben szinte a poklot is megjárta. Elvesztette feleségét, többször műteni kellett és egészségi problémái miatt jó ideje nem állhatott színpadon. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságokhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-cristiano-ronaldo-dns-mintajanak-begyujtesere-kaptak-parancsot-az-olasz-hatosagok.htmlCristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságok. TV + Sztárok--Munkásokat keres Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-munkasokat-keres-zambo-krisztian.htmlZámbó Krisztián Facebook-oldalán tett közzé egy felhívást, munkásokat keres. TV + SztárokOrigoBaukó Éva egy játékmackó mellett pózolt szinte egy szál semmibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-bauko-eva-egy-jatekmacko-mellett-pozolt-szinte-egy-szal-semmiben.htmlTestszínű dresszbe bújt Baukó Éva. A műsorvezető így ölelgette új játékmackóját. A kép nagyon szexire sikerült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.