Borbély Alexandra sokkot kapott egy díjátadón, kórházba került

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Borbély Alexandra stressz Berlini Filmfesztivál kórház Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbély Alexandra annyira rosszul lett egy díjátadón, hogy kórházba került.

Borbély Alexandra elárulta, hogy amikor Berlinben átvette a kontinens legjobb színésznőjének járó díjat, szinte sokkot kapott a színpadon. Annyira rosszul lett, hogy be kellett mennie a kórházba.

Nekem akkor esett le, hogy mi ez a díj, amikor sokkot kaptam ott fönn a színpadon, Berlinben. Utána rosszul lettem, és kórházba mentem, mert annyira megviselt, hogy megkaptam. Kiderült, hogy kikészítettem a gyomromat az idegeskedéssel” – idézi a színésznő szavait a Ripost a Sikeres Nők című talkshow-ból.

Borbély Alexandra sokkot kapott a hirtelen sikertől Forrás: AFP/Angela Weiss
Vasvári Vivien szomorú eseményről számolt be: a kutyája nagyon beteghttp://www.life.hu/drlife/20190110-vasvari-vivien-szomoru-esemenyrol-szamolt-be-kutyaja-nagyon-beteg.htmlNem teltek felhőtlenül az utóbbi napok a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien családjánál. Szomorú hírt közölt közösségi oldalán. Dr. Life--Most megtudhatod, hogy te is hiperérzékeny személyiség vagy-ehttp://www.life.hu/drlife/20190110-most-megtudhatod-hogy-te-is-hipererzekeny-szemelyiseg-vagye.htmlSzámos ember érzékeny a hangokra vagy az időbeosztásra, de vajon kik azok a hiperérzékeny emberek? Most megtudhatod, hogy te is az vagy-e. Dr. Life--Hat hétig lesz elvonón Curtis: elbúcsúzott követőitőlhttp://www.life.hu/drlife/20190109-hat-hetig-lesz-elvonon-curtis-elbucsuzott-kovetoitol.htmlAz Instagramján köszönt el rajongóitól a drogelvonóra induló Curtis. Dr. Life--Ne dobd ki a megmaradt hagymát, így használd az egészséged érdekébenhttp://www.life.hu/drlife/20190109-ne-dobd-ki-a-megmaradt-hagymat-igy-hasznalt-az-egeszseged-erdekeben.htmlSzokták mondani, hogy az összes magyar ételnek a hagyma az alapja. Ha megmarad egy darabka, a legtöbben kidobják. Ám ez a lehető legnagyobb hiba, ugyanis rendkívül jó hatással lehet az egészségünkre. Dr. LifeOrigoHódi Pamela megbetegedett – fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190107-hodi-pamela-megbetegedett.htmlHódi Pamela az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy most nincs éppen a legjobb formájában. Dr. LifeOrigoMegérkezett Budapestre a bangladesi sziámi ikerpár, akiket magyar orvosok választanak széthttp://www.life.hu/drlife/20190106-megerkezett-budapestre-a-bangladesi-sziami-ikerpar-akiket-magyar-orvosok-valasztanak-szet.htmlMegérkezett Budapestre az a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikerpár, akiknek szétválasztására egy magyar orvoscsapat vállalkozott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.