rehabilitáció drogelvonó Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramján köszönt el rajongóitól a drogelvonóra induló Curtis. 

"6 hét múlva jövök! Köszönöm mindenkinek aki velem van.
(Addig ne írjatok üzenetet nekem kérlek, mert úgysem lesz telefonom ha visszatértem mindenkivel konzultálok.)" – tette közzé a közösségi oldalán a zenész.

Ilyen az élet migrénnel: több, mint egyszerű fejfájáshttp://www.life.hu/drlife/20190101-ilyen-az-elet-migrennel-tobb-mint-egyszeru-fejfajas-tunetegyuttes.htmlA virtuális valóságnak köszönhetően egészségesek is megtapasztalhatják, milyen egy migrénes roham, és azt is, hogy egyáltalán nem csak a fejfájásból áll. Dr. LifeThinkstockElesett, és eltörte a combcsontját Zámbó Jimmy édesanyja, Anna nénihttp://www.life.hu/drlife/20181231-elesett-es-eltorte-a-combcsontjat-zambo-jimmy-edesanyja.htmlAz idős, szívbeteg asszony megszédült, elesett, és eltörte a combcsontját, valamint három bordáját. Anna nénit azonnal kórházba vitték, idős kora ellenére pedig az orvosok kénytelenek voltak megoperálni, több helyen összecsavarozták a combcsontját. Dr. LifeOrigoVastagbéldaganattal műtötték Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajosthttp://www.life.hu/drlife/20181209-vastagbeldaganattal-mutottek-pecsi-ildiko-ferjet-szucs-lajost.htmlA Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében egy interjú keretén belül betegségéről is beszélt Pécsi Ildikó férje, az egykori világválogatott és olimpiai bajnok labdarúgó, Szűcs Lajos. Dr. Life--A fejfájás helye és jellege különböző szervek megbetegedésére utalhathttp://www.life.hu/drlife/20181223-a-fejfajas-helye-es-jellege-kulonbozo-szervek-megbetegedesere-utal.htmlAz ájurvédikus tanok szerint az, hogy hol fáj a fejünk, különböző szervek megbetegedésére, működészavarára utalhat. Ebből mutatunk most néhányat. Dr. LifeOrigoAlig bírt lábra állni a Csak show és más semmi adása után Pápai Joci: az ügyeleten kötött kihttp://www.life.hu/drlife/20181118-alig-birt-labra-allni-a-csak-show-es-mas-semmi-adasa-utan-papai-joci-az-ugyeleten-kotott-ki.htmlA minap Köllő Babettet kellett orvoshoz vinni a Csak show és más semmi adása után, most Pápai Joci sérült meg, olyannyira, hogy az ügyeleten kötött ki. Dr. Life--Baleset érte egy szórakozóhelyen Vajna Timit: leesett egy rodeóbikárólhttp://www.life.hu/drlife/20181118-baleset-erte-egy-szorakozohelyen-vajna-timit-leesett-egy-rodeobikarol.htmlTimi az Instagram-sztorijában osztotta meg, ahogy egy szórakozóhelyen felpattan egy rodeóbika hátára. Egy ideig állta a sarat, de lesett, és lehorzsolta a kezét. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.