Elesett, és eltörte a combcsontját Zámbó Jimmy édesanyja, Anna néni

Zámbó Jimmy baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idős, szívbeteg asszony megszédült, elesett, és eltörte a combcsontját, valamint három bordáját. Anna nénit azonnal kórházba vitték, idős kora ellenére pedig az orvosok kénytelenek voltak megoperálni, több helyen összecsavarozták a combcsontját.

"Édesanyánk sajnos kórházban van, és ott töltötte a karácsonyt is... Egyik hajnalban a mosdóba indult, de megszédült, elesett, és csúnyán összetörte magát. A nővérünk, Marietta hívta ki hozzá a mentőket, akik azonnal megállapították, hogy súlyos töréseket szenvedett. Eltört a combcsontja és három bordája is, ami pokoli fájdalommal járt" - nyilatkozta a Ripostnak Zámbó Árpy.

Ezért isznak több alkoholt a hidegebb éghajlaton élőkhttp://www.life.hu/drlife/20181222-ezert-isznak-tobb-alkoholt-a-hidegebb-eghajlaton-elok-pittsburghi-majkutato-kozpont-kutatasa.htmlA Pittsburghi Egyetem kutatása szerint a hideg éghajlaton élők jóval több alkoholt fogyasztanak, mint a mediterrán éghajlaton élők. A felmérés azt is leírja, hogy ennek mi az oka. Dr. LifeOrigoA fejfájás helye és jellege különböző szervek megbetegedésére utalhathttp://www.life.hu/drlife/20181223-a-fejfajas-helye-es-jellege-kulonbozo-szervek-megbetegedesere-utal.htmlAz ájurvédikus tanok szerint az, hogy hol fáj a fejünk, különböző szervek megbetegedésére, működészavarára utalhat. Ebből mutatunk most néhányat. Dr. LifeOrigoAlig bírt lábra állni a Csak show és más semmi adása után Pápai Joci: az ügyeleten kötött kihttp://www.life.hu/drlife/20181118-alig-birt-labra-allni-a-csak-show-es-mas-semmi-adasa-utan-papai-joci-az-ugyeleten-kotott-ki.htmlA minap Köllő Babettet kellett orvoshoz vinni a Csak show és más semmi adása után, most Pápai Joci sérült meg, olyannyira, hogy az ügyeleten kötött ki. Dr. Life--Minden eddiginél durvább influenzajárvány jöhet 2018-2019 telénhttp://www.life.hu/drlife/20181109-minden-eddiginel-durvabb-influenzajarvany-johet-20182019-telen.htmlA hosszú, meleg ősz miatt később jelentkezik majd az influenzajárvány, de minden eddiginél nagyobb méreteket ölthet, és sokáig tarthat. A szakemberek szerint érdemes beoltatni magunkat az új vírustörzs ellen. Dr. Life--Betegsége miatt lemondta koncertjeit Lily Allenhttp://www.life.hu/drlife/20181101-betegsege-miatt-lemondta-koncertjeit-lily-allen-enekesno.htmlÚjabb koncerteket mondott le Lily Allen. Úgy tudni, nagyon beteg. Dr. LifeAFPRohammentő vitte kórházba Kálloy Molnár Péterthttp://www.life.hu/drlife/20181030-rohammento-vitte-korhazba-kalloy-molnar-petert-eloadas-alatt-lett-rosszul.htmlKálloy Molnár Péterhez a szünetben hívtak mentőt, végül nem tudta folytatni az előadást. A kollégák nem vettek észre semmit az első felvonás alatt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.